• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Toni Parker ga otjerao poslije skandala - sad ima novi posao: Crnogorac ide u Tursku, a tamo ga čekaju dvojica zvezdaša!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Zvezdan Mitrović će karijeru nastaviti u Turskoj.

 Zvezdan Mitrović novi trener Galatasaraja Izvor: MN PRESS

Košarkaški trener Zvezdan Mitrović od naredne sezone sjediće na klupi turskog Galatasaraja. Crnogorac se vraća na veliku scenu nakon rastanka sa Monakom koji ga je otpustio krajem 2021. godine nakon svađe sa Majkom Džejmsom, a navodno je sve dogovorio sa Galatom i ostalo je još samo da se posao ozvaniči u narednim danima.

Zvezdan Mitrović će na klupi zamijeniti Andreasa Pistiolisa, koji je dobio otkaz usljed serije loših rezultata. Klub je ispao već u osmini finala Lige šampiona, trenutno su tek na 12. mjestu u prvenstvu Turske, a čini se da imaju daleko veće ambicije za iduću sezonu pošto su angažovali trenera sa evroligaškim iskustvom koji je pažljivo birao svoj naredni izazov u karijeri, pošto su mu se prethodna dva posla "presjela".

Podsejtimo, Zvezdan Mitrović je pravio velike rezultate sa Asvelom, prije nego što ga je otjerao Toni Parker i na njegovo mjesto stavio svog brata, dok je potom sjeo na klupu rivalskog Monaka (koji je već vodio tri sezone) i donio im je trofej Evrokupa, samim tim i plasman u Evroligu. Ipak, poslije samo dva mjeseca nove sezone - dobio je otkaz.

Mitrović stiže uoči finiša sezone i pokušaće da sa Galatom dođe do plej-ofa prvenstva Turske, dok će svakako sljedeća sezona biti potpuno drugačija. Imaće priliku da sklopi tim, a sada na raspolaganju ima bivše igrače Zvezde - Dilana Enisa i Dušana Ristića.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC