• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Košarkaški derbi (opet) bez najvatrenijih?

Kada je košarkaški "večiti derbi" u pitanju, tradicija se po svemu sudeći nastavlja - barem kada je reč o polupraznim tribinama.

 Košarkaški derbi (opet) bez najvatrenijih? Izvor: MONDO

Postoje svi izgledi da će i predstojeći, nedeljni duel Partizana i Crvene zvezde biti slabo posećen, a ponajviše od strane najvatrenijh navijača - Grobara i Delija.

Naime, i jedni i drugi najavili su masovan odlazak na fudbalske stadione van Beograda i učešće u uzbudljivoj završnici fudbalskog prvenstva.

Grobari će zasigurno ispuniti do poslednjeg mesta stadion u Kruševcu (u prodaju pušteno 10.500 karata), dok su Delije pozvale na masovan odlazak u Kulu.

Oba susreta počinju u nedelju od 17 časova, dok derbi u hali Pionir kreće dva sata kasnije, tako da je realno da će čak i "obična" Partizanova i Zvezdina publika kasniti na početak utakmice zbog multi-prenosa fudbala na RTS.

Podsetimo, ove sezone nijedan košarkaški derbi nije igran pred punom halom ili uz prisustvo oba navijačka tabora. Delije svoj klub bojkotuju cele sezone, dok su Grobari u većem broju bili samo na jednom derbiju, kada je Partizan bio domaćin u NLB ligi.

Crno-beli su rešili u svoju korist sve tri utakmice, a najneizvesnije je bilo pre mesec dana, kada je Zvezda vodila skoro čitavim tokom meča, ali je krajnji ishod bio 83:78 za branioca titule.

Ulaznice za derbi 12. kola Superlige puštene su u slobodnu prodaju i po ceni od 150 i 300 dinara mogu se kupiti u subotu od 14 do 18 časova na blagajni dvorane Pionir.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC