• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija dobila dres za Svjetsko prvenstvo: Bogdan postao maneken (FOTO)

Srpski košarkaši će u novoj opremi krenuti na Svjetsko prvenstvo koje se igra krajem avgusta i početkom septembra.

 Novi dres košarkaške reprezentacije Srbije Izvor: KSS/Dragana Stjepanović

Košarkaška reprezentacija Srbije igraće na Mundobasketu koji se igra u Japanu, Indoneziji i na Filipinima, a KSS je nekoliko mjeseci pred takmičenje prikazao opremu u kojoj će nastupiti "orlovi". Bogdan Bogdanović je već potvrdio da će se staviti na raspolaganje selektoru, pa nije iznenađenje što je izabran da bude "maneken" na promociji nove garniture.

Prva garnitura dresa imaće dvije nijanse plave boje i utisak je da se one fantastično uklapaju na grudima reprezentativaca. Sa strane, kao i na ivicama dresa biće crvenih i bijelih detalja, kako bi oprema nacionalnog tima podsjećala na zastavu države koju će predstavljati tokom Svjetskog prvenstva. Pogledajte kako to izgleda:

Neobičan je i font kojim su ispisani ime države i prezimena košarkaša, ali su zaljubljenici u ovaj sport odmah nakon objave novog dresa na društvenim mrežama istakli da je on lijep i bolji od nekih koji su se koristili prethodnih godina. Sada nam ostaje samo da vidimo ko će ga obući naredne jeseni - da li će Nikola Jokić moći da nastupi za Srbiju, kakva je situacija sa povredom Vase Micića i da li postoje šanse da se Vladimir Lučić ipak oporavi od teške povrede.

Podsjećamo, Srbija će u prvoj grupnoj fazi imati protivnike po mjeri, taman za zagrijavanje. Rivali reprezentaciji biće Južni Sudan, Kina i Portoriko, a daleko veći izazovi tim Svetislava Pešića sačekaće u drugoj grupi i eventualnoj nokaut fazi. Dometi Srbije na ovom takmičenju, kao i prethodnih nekoliko godina, najviše će zavisiti od sastava na koji će selektor moći da računa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC