• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Virtus se boji "SLUČAJA KAMPACO"! Plaše se kazne Evrolige, pa su napravili drastičan rez - čeka se odluka oko Teodosića!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Miloš Teodosić je želja trenera Skariola, ali u novonastaloj situaciji veliko je pitanje koliko će biti mjesta za njegov ugovor.

 Virtus smanjuje budžet za 20% Izvor: Profimedia

Velike promjene će se desiti na finansijskom planu u Evroligi naredne sezone. Nakon što je Barselona najavila ogromno smanjenje budžeta za sljedeću takmičarsku godinu, to će uraditi i Virtus. Iako su gazde velikana iz Bolonje u prethodnim godinama uložile veliki novac kako bi ušle u Evroligu, sada im je dosta. 

Oni su se takođe odlučili da smanje budžet za 20 odsto kao i Barselona i to bi prema pisanju "Korijere di Bolonja" značilo da će Virtus naredne sezone igrati Evroligu sa 6.000.000 evra manje nego ranije Do sada je budžet io između 24.000.000 i 25.000.000 evra, a sada će biti 16.000.000 evra, kao u sezoni 2021/22.

Navodno je takođe jedan od razloga za ovakvu odluku i finansijski fer-plej i to što se Virtus boji kazne sličnoj onoj koju je Crvena zvezda dobila tokom sezone kada nije mogla da registruje Fakunda Kampaca sve do samog kraja prelaznog roka. Veliko je pitanje kako će se u ovoj situaciji ponašati Italijani i na čemu će uštedjeti. 

Iako je trener Serđo Skariolo isticao više puta da želi da zadrži Miloša Teodosića u timu, vidjećemo šta će mu biti prioritet. Već se pominjao odlazak Ifea Lundberga kao i povratak Nika Meniona u Ameriku, a pitanje je i da li će Tornike Šengelija nastaviti karijeru u Bolonji. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC