• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJPOPULARNIJA GLUMICA ZA ODRASLE GLEDALA JOKIĆA I DENVER! Navija za Nikolu, pogledajte kako je stigla na finale (VIDEO)

Popularna glumica Lisa En podijelila snimak iz hale u kojoj je gledala meč Denvera i Nikole Jokića.

 Lisa En gledala Jokića Izvor: Instagram/thereallisaann/Zoom/Denver Nuggets/printscreen

Košarkaši Denver Nagetsa predvođeni Nikolom Jokićem idu po prvi prsten u istoriji franšize, a sa mjesta pored terena za njih navija i jedna od najpoznatijih glumica u filmovima za odrasle. Lisa En je nedavno komentarisala igru tima iz Kolorada, a sada se i sama pojavila na meču kako bi ispratila prvu utakmicu finalne serije.

O tome se pohvalila na svom Tviter profilu, gde je okačila kratak snimak iz hale. Ako je vjerovati izjavama od ranije, na ovom meču navijala je za domaći tim i mogla je sa osmijehom na licu da napusti dvoranu u kojoj je privukla mnogo pažnje. A kako i ne bi, Lisa je navikla da privlači pažnju gdje god se pojavi. Pogledajte kako ona izgleda:

Za prvi meč finalne serije Lisa En je izabrala dekoltiranu majicu na bretele, kožne helanke i visoke štikle, što je stajling na kakav smo navikli od nje. Inače, Lisa se već godinama ne bavi snimanjem filmova za odrasle i sada ima mnogo više vremena da se posveti svojim nalozima na društvenim mrežama. Tamo se povremeno mogu videti provokativne fotografije, ali češće Lisa En iz stručnog ugla priča o sportu - posebno NBA i NFL. Ovako se pojavila u hali:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC