• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolin otac otkrio nevjerovatan detalj: Jokić većdva puta kupovao karte za Srbiju - nije vjerovao da će igrati finale!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić dva puta je isplanirao dolazak u Srbiju, a na kraju je mijenjao planove jer njegov tim igra finale NBA.

 Otac Nikole Jokića - Dva puta mijenjao karte za Srbiju, nije vjerovao da će igrati finale Izvor: Profimedia

Košarkaši Denvera u noći između srijede i četvrtka imaju nove obaveze u NBA finalu protiv Majamija, a sudeći po riječima oca Nikole Jokića, najbolji igrač na svijetu to nije očekivao! Branislav Jokić je u razgovoru za portal "24 sata", jednom od rijetkih intervjua koje je dao u životu, otkrio kako je njegov sin već dva puta kupovao avionske karte za dolazak iz SAD!

Sudeći po tome, Nikola Jokić nije očekivao da će njegov Denver uspjeti da stigne do velikog finala. Ipak, Nagetsi su bili veoma ubjedljivi - savladali su Minesotu (4:1), Finiks (4:2) i Lejkerse (4:0) na Zapadu, prije nego što su ukrstili koplja sa Majamijem. Tim iz Floride prvi je koji ih je pobedio u Koloradu, pa će ogroman izazov biti stići do prvog prstena u istoriji franšize. A produžetak serije bi mogao da znači i novu promjenu plana puta...

"Dva puta je već rezervisao kartu za Sombor, jer je mislio da će ispasti! Ja sam rekao 'Aj ti sačekaj, budi tu do kraja, to će biti najbolje'", rekao je Branislav Jokić hrvatskim medijima i zatim objasnio da Nikola nikada neće biti košarkaški trener jer to smatra najgorim poslom na svijetu. 

U dijelu intervjua koji je hrvatski portal "24sata" podijelio na svojoj Fejsbuk stranici mogu se čuti još neke zanimljivosti iz Nikolinog života. Njegov otac Branislav komentarisao je ishranu najboljeg košarkaša NBA lige... "Kad je bio mali bio je bucmast jer je najviše volio burek i picu, kao i sva ostala djeca. Nikad nije htio da jede boraniju, nikad nije htio da jede paradajz. Sad to jede tamo, i onaj brokoli. Sad jede sve osim onoga što je prije jeo. Jedino što voli je riblji paprikaš, to obožava i nije mu teško da jede svaki dan", rekao je Nikolin otac.

On će morati da sačeka još nekoliko dana kako bi u Somboru vidio sina koji je trenutno najbolji košarkaš planete. Nikola Jokić i Denver Nagetsi će protiv Majamija u finalu NBA lige odigrati minimum pet mečeva, a tek nakon toga će srpski košarkaš moći da stigne u rodni grad i provede dio odmora između dvije sezone okružen porodicom i prijateljima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC