• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Durent pomenuo Jokića, pa izbrisao šta je napisao! Tvit o Nikoli zapalio NBA ligu - drama u SAD!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski košarkaš Nikola Jokić našao se u centru pažnje iako nikako nije učestvovao.

 Kevin Durent izbrisao tvit o Nikoli Jokiću Izvor: MN Press/Youtube/House of Highlights/printscreen

Nikola Jokić je već tri sezone najbolji igrač u NBA, ali Srbin ne dobija dovoljno poštovanja za sve što radi na terenu. Povremeno se javi neko od novinara ili bivših igrača i pokuša da otvori oči javnosti u SAD, ali i dalje je utisak da Nikolu mnogi ne gledaju kao veliku košarkašku zvijezdu u najjačoj ligi na svijetu. Ima i onih koji smatraju da to tako treba jer Jokić ne želi da se ističe, a među njima je i Kevin Durent!

Nikolin protivnik u polufinalu Zapada ove sezone tvitovao je o najboljem srpskom košarkašu, a ubrzo je izbrisao sve što je napisao! On je reagovao na objavu koja je danas hit na društvenim mrežama.

"Mislim da Jokić ne želi i nije ga briga da li je superstar", napisao je Kevin Durent i dodao: "Ode na posao, vrati se kući, bude na video pozivu da vidi kako su mu konji i uskoči u bazen." Njegova objava izazvala je mnogo pažnje, posebno kada se ima u vidu na šta je reagovao košarkaš Finiksa, ali nije jasno zašto je Durent izbrisao ovu objavu kad je samo nabrojao stvari o kojima i Nikola Jokić često priča.

Inače, jedan od najboljih ofanzivaca u posljednjoj deceniji prokomentarisao je izjavu Dena Lebatarda da bi Nikola Jokić bio mnogo veća zvijezda samo kad bi posjedovao američki pasoš. Po njegovim riječima, potpuno je nejasno kako Amerikanci mrze čovjeka koji je spoj Medžika Džonsona i Lerija Birda, a rješenje za to pronašao je u porijeklu srpskog košarkaša. Smatra da je to presudan detalj, navijači u SAD ne obožavaju što im stranac dominira ligom na ovakav način.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC