• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Loša vijest za Jokića pred meč loptu za titulu! Majamijev "ubica" je spreman i vraća se baš u Denveru!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Posljednja informacija iz SAD koja ne donosi dobro Denveru.

 Tajler Hiro vraća se protiv Denvera Izvor: Profimedia

Najbolji šuter Majami Hita, Tajler Hiro (23) mogao bi da zaigra u noći između ponedjeljka i utorka protiv Denvera i to je vijest koja će sigurno zakomplikovati posao treneru Nikole Jokića, Majklu Melounu.

Američki bek slomio je desnu ruku u aprilu, u seriji protiv Milvokija, na početku plej-ofa. Poslije toga je morao na operaciju, a predviđano je da će se oporavljati šest nedjelja. U međuvremenu je konstantno pokušavao da se vrati i posljednja vijest iz SAD je to da je njegov status promijenjen u "pod znakom pitanja", što znači da ne bi bilo iznenađenje da stane na parket dvorane Denvera.

Denver vodi u seriji 3-1 i u nastupajućoj noći imaće "meč loptu" za osvajanje titule, u meču koji počinje u 2.30 časova. Hiroov povratak drastično bi ojačao "spoljnu" liniju tima Erika Spulstre, jer on prosječno postiže 20,1 poen ove sezone i takvim učinkom uvrstio se u Top 50 strijelaca NBA lige. Igrač je Majamija od 2019. godine, 2022. je dobio priznanje za najbolju rezervu u ligi ("Šesti igrač"), a već ima iskustvo nastupa u NBA finalu, jer je nosio dres Hita i u "bablu" u Orlandu, gdje je Spulstrin sastav u seriji za titulu izgubio od Los Anđeles Lejkersa.

"Znamo koliko je talentovan, koliko je sposoban da kreira za sebe, sa svoje saigrače i da, naravno, pogađa trojke. A ako bude spreman da igra, naši momci biće spremni za njega", rekao je u toku ove serije trener Denvera Majkl Meloun.

Hiro je ove sezone pogodio 37,8 odsto šuteva za tri poena, a kroz karijeru ih pogađa sa 38 odsto preciznosti, a njegovo odsustvo veoma se osjetio u igri Majamija u ovoj finalnoj seriji.

Pročitajte i ovo



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC