• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sad kreće pravi napad na Mirotića! Haos na tržištu u Evroligi - MVP otišao u NBA, Nikolin transfer je sljedeći!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Čekali su čelnici Olimpijakosa da vide da li Saša Vezenkov ostaje u klubu, a nakon što je otišao u Sakramento smatraju da nema prepreka da dovedu Nikolu Mirotića.

 Olimpijakos kreće u napad na Mirotića Izvor: MN PRESS

E, sada počinje prava drama u evropskoj košarci! Ako je dosadašnji dio sage oko toga gde će naredne sezone igrati Nikola Mirotić bio uzbudljiv, ono što nam slijedi biće uzbuđenje na kub! Razlog za to je transfer koji će se desiti iz Evrolige u NBA, pošto je bugarski košarkaš Saša Vezenkov dogovorio lične uslove sa Sakramento Kingsima koje će pojačati pred narednu sezonu.

Kako prenosi dobro obaviješteni Vojnarovski, Bugarin sa timom iz Kalifornije potpisuje trogodišnji ugovor težak 20 miliona dolara, a to klubu iz Pireja otvara mogućnost da iskorači na tržište. Po informacijama koje su iz Grčke stizale prethodnih dana, Olimpijakos neće žaliti novac kako bi u crveno-bijelom dresu video Mirotića, koji im djeluje kao prirodna zamjena za ovogodišnjem osvajača MVP priznanja u ligaškom dijelu Evrolige.

Takve vijesti iz Pireja mogle bi da razočaraju navijače Crvene zvezde i Partizana. I pored toga što se prethodnih dana pisalo o ozbiljnim ponudama Nikoli, navijači srpskih klubova vjerovali su da njihov tim može da obezbijedi potpis nekadašnjeg reprezentativca Španije, porijeklom iz Crne Gore. Zvezda je prva krenula u ofanzivu, Partizan odgovorio ponudom ka Mirotiću, ali bi i jedni i drugi mogli da ostanu praznih šaka zbog Olimpijakosa koji je finansijski sposobniji, a možda i privlačniji Nikoli zbog šampionskih ambicija koje ima u narednoj sezoni.

Ipak, tek će vrijeme ispred nas pokazati za koji tim će potpisati Nikola Mirotić. Ono što sada znamo je da trenutno najtraženiji igrač u Evropi, iako još nije do detalja razjašnjena situacija u kojoj se nalazi sa Barselonom, kojoj je postao preskup. Španci bi da raskinu ugovor, ali košarkaš poreklom iz Crne Gore ne želi da to bude na njegovu štetu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC