• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠOK PRED SVJETSKO PRVENSTVO! Janis upitan za Mundobasket

Grčka će gotovo sigurno biti bez najboljeg košarkaša na Mundobasketu.

 Janis Adetokunbo upitan za Mundobasket Izvor: MN PRESS

Jedan od najboljih košarkaša svijeta Janis Adetokunbo mogao bi da propusti prestojeći Mundobasket na Filipinima, Indoneziji i Japanu. Danas je grčka "Gazeta" objavila šokantnu informaciju se Adetokunbo nedavno podvrgnuo manjem hirurškom zahvatu zbog problema sa povredom koljena koja se javila iznenada, pa je sve vjerovatnije da se neće odazvati selektoru državnog tima Dimitrisu Itudisu.

Adetokunbo je navodno prije dvije nedjelje imao manje zahtjevnu operaciju koljena u SAD i sada mora da miruje kako bi što prije mogao da se oporavi za sezonu u NBA ligi,  tako da će biti potrebno čudo kako bi igrao za Grčku pošto je Mundobasket sada na samo 50 dana daleko.

Da je znao, Adetokunbo bi odmah poslije završetka sezone otišao na operaciju, međutim problem se navodno javio tek sredinom juna. Prije toga nije bilo nikakvih indikacija da će biti neophodna operacija, a u razgovoru sa klupskim ljekarima odlučio je da završi na operacionom stolu. Prije 15 dana je imao "čišćenje" lijeve čašice kolena i potom se vratio u Atinu, ali s obzirom na to da će se njegovi saigrači uskoro okupljati, neće moći da im pomogne.

Podsjetimo, Adetokunbo je bio jedan od najboljih igrača na prethodnom Eurobasketu, a na predstojećem Svjetskom prvenstvu njegov tim je u istoj grupi sa Sjedinjenim Državama, Jordanom i Novim Zelandom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC