• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"LAŽOVE, IZDAJNIČE, PRODAO SI NAS!" Navijači crveno-bijelih vrijeđali dojučerašnjeg heroja: Sve vrijeme si glumio

Kostas Slukas je zaista izazvao buru svojim prelaskom iz Olimpijakosa u Panatinaikos.

 Navijači Olimpijakosa vrijeđali Kostasa Slukasa Izvor: MN PRESS

Navodno je Partizan želio da iskoristi to što Kostas Slukas nije htio da produži saradnju sa Olimpijakosom, ali je na kraju iskusni grčki bek uradio skoro nezamislivu stvar - prešao je u redove najvećeg rivala. Obukao je dres Panatinaikosa koji pravi drim-tim, a ekspresno su se oglasili i navijači Olimpijakosa.

Naravno da su oni ovaj potez shvatili kao izdaju, a 33-godišnji koji je potpisao najveći ugovor grčke košarke ikada je ekspresno proglašen za nepoželjnog u Pireju. Dok je fudbalski klub igrao prijateljsku utakmicu u Austriji navijači su na tom meču pjevali pjesme protiv Slukasa, da bi "Gejt 7" kako se zove navijačka grupa otkrila da su navijači čak imali i sastanak sa igračem.

Navodno im je on priznao da ima neslaganja sa trenerom ekipe Jorgosom Barcokasom i da nije zadovoljan ulogom u ekipi. Takođe tvrde da je negirao da postoji šansa da pređe u Panatinaikos.

"Kada smo vidjeli da nisi slavio kada smo osvojili titulu prišli smo ti i razgovarali smo. Nakon što smo te prozvali i sjeli sa tobom, zahvalilo si se na svemu što smo uradili za tebe, pogotovo za podršku u teškim trenucima. Rekao si da želiš da ostaneš u klubu duže od bilo koga, ali da imaš problem jer ti Barcokas ne da da igraš. Rekli smo ti da je tim iznad svega i da želimo da nađeš kompromisno rješenje sa trenerom, koga naravno podržavamo. Stavio si svoj ego iznad tima. Glavni razlog što si lažov i izdajnik je to što se nisi slagao sa trenerom, a mi smo te zamolili samo da ne odeš u Panatinaikos. Onda si skočio sa stolice i rekao da to ne bi uradio ni za 10.000.000 evra. Rekli smo ti da smo čuli da ideš još ranije i rekli ti da ne budeš dramatičan. Rekao si da nikad nisi bio izdajnik  i da si se odrekao mnogo novca da dođeš u Olimpijakos. Sve ovo dokazuje da si sve vrijeme glumio, da si pričao sa našim neprijateljima i da si nam prodavao bajke. Nije nas briga što si otišao u Panatinaikos jer su te naš trener i uprava odbili", naveli su navijači Olimpijakosa u saoštenju, pa na kraju dodali i poređenje sa Vasilisom Spanulisom koji je 13 godina ranije otišao suprotnim putem:

"NIkada nisi bio i nikada nećeš biti lider. On se sa 28 godina usprotivio prljavom sistemu i promijenio istoriju evropske košarke. Odbio je PAO i zato ga su ga navijači Olimpijakosa voljeli", navodi se na kraju saopštenja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC