• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RECI ŠTA SI PSOVAO NA SRPSKOM! Puklo u reprezentaciji Grčke: Mirno saopštenje, a onda bura!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ozbiljno se zakuvalo u reprezentaciji Grčke na Akropolis Kupu.

 Svađa Agravanisa i Itudisa u reprezentaciji Grčke Izvor: YouTube/Apex Sports/Screenshot

Dok cijela Srbija čeka odgovor na pitanje zbog čega Nemanja Nedović više nije sa reprezentacijom Srbije i zašto neće učestvovati na Mundobasketu, nisu ni drugi bez problema. Tako je u gotovo istom trenutku nastala ozbiljna frka i u reprezentaciji Grčke nakon što je postalo jasno da Dimitris Agravanis neće igrati za državni tim na predstojećem Svjetskom prvenstvu koje se održava od 25. avgusta do 10. septembra na Filipinima, Indoneziji i Japanu.

U saopštenju Košarkaškog saveza Grčke navodi se da je Agravanis zatražio od selektora Itudisa da "iz ličnih razloga bude izostavljen iz državnog tima", nakon čega je napustio trening-kamp i nije nastupio na utakmici protiv Italije na Akropolis kupu u Atini. Ipak, čini se da nismo saznali cijelu istinu jer se košarkaš Panatinaikosa javio na Instagramu...

Agravanis je reagovao na komentar selektora Itudisa koji je na konferenciji, nakon poraza protiv Italije (74:70), zapravo "demantovao" saopštenje i tonom ukazao da je bilo problema između njih dvojice: "Agravanis je sam kriv što nije sa državnim timom. Neki stavljaju sebe iznad reprezentacije. Ne bih da pričao o detaljima. Kontaktirao sam 22 košarkaša - neki su rekli da, neki su rekli ne", poručio je Itudis.

U obrisanoj objavi na Instagramu, Agravanis je napisao: "Zaustavi laži, reci o tome kako psuješ na srpskom". Umjesto toga, Agravanis je sada objavio čuvenu izjavu Majkla Džordana o tome da niko nije iznad tima, što je takođe vjerovatno usmjereno na selektora Itudisa sa kojim ima bizaran odnos.

U toku dana očekuje se i konačna odluka oko nastupa Janisa Adetokunba na Svjetskom prvenstvu za Grčku, pošto su se čekale procjene specijalista u Sjedinjenim Američkim Državama.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC