• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA RAZBILA EVROLIGAŠA U NJEMAČKOJ: Teo već "baca magije", Mitrović oduševio, zaigrao i Bjelica

Crvena zvezda Meridianbet ubjedljiva na startu Magenta kupa u Njemačkoj.

 Crvena zvezda Alba Magenta kup Izvor: TV Arena Sport 3/Screenshot

Crvena zvezda je odigrala odličnu utakmicu i savladala je Albu 74:56 u polufinalu Magenta kupa u Njemačkoj i za prvo mjesto na ovom turniru boriće se protiv boljeg iz duela Bajerna i Virtusa. Od početka do kraja utakmice crveno-bijeli su kontrolisali rezultat i posebno u drugom poluvremenu su lako izlazili na kraj sa klubom iz Berlina koji je postigao tek 20 poena, dok je napad Zvezde funkcionisao odlično i kada bi i "igrači sa kraja klupe" bili na parketu.

Navijače crveno-bijelih posebno će radovati to što je Miloš Teodosić prvi put obukao njihov dres, dok smo na parketu vidjeli i posljednje pojačanje Nemanju Bjelicu koji je nagovijestio da i te kako može da pomogne ekipi, posebno jer dobro poznaje rad trenera Duška Ivanovića.

Najefikasniji u redovima Crvene zvezde bio je Luka Mitrović sa 16 poena, s tim da u posljednjoj dionici nije ni ulazio u igru. Uz njega je dvocifren bio i Adam Hanga sa 10 poena, dok su po osam postigli Nemanja Nedović i Rokas Gidraitis. Po sedam su dali Marko Simonović i Šabaz Nejpir, šest je dodao Jago dos Santos, dok su po četiri imali Bolomboj, Bjelica i Teodosić. Uz to, Teo je upisao i sedam asistencija.

Jedino se u strijelce nisu upisali Branko Lazić i Dalibor Ilić, koji su imali i najmanju minutažu na današnjem meču. Pogledajte i kompletnu statistiku sa današnje utakmice Crvene zvezde i Albe.

Izvor: Privatna arhiva

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC