• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVI SRBIN U NBA! DEJAN KONAČNO POTPISAO UGOVOR: Ide kod Tristana i Denija, ali tek mora da se izbori za mjesto

Dejan Vasiljević je dobio šansu da se dokaže Vašington Vizardsima, sada ostaje da se vidi da li će zaigrati u NBA naredne sezone.

 Dejan Vasiljević potpisao ugovor sa Vašingtonom Izvor: Profimedia

Kao što se dugo spekulisalo iskusni šuter Dejan Vasiljević potpisao je desetodnevni ugovor sa Vašington Vizardsima. Ovaj 26-godišnji Srbin iz Australije imao je sjajnu sezonu u Sidnej Kingsima prošle godine kada je prosječno postizao 13,4 poena uz 4,3 skoka i 1,7 asistencija. 

On ima iskustva u Americi jer je već nastupao na koledžu za Majami od 2016. do 2020. godine, a u prethodne tri sezone je sa Sidnej Kingsima uspio da osvoji dvije titule u NBL-u. Dobre igre su mu donijele interesovanje iz Evrope, pa je tako povezivan sa Crvenom zvezdom i Partizanom. 

Još 2020. godine bio je gost MONDO podkasta "Šesta lična" kada je prvi put progovorio o interesovanju crveno-bijelih. Ipak nije uspio da se dogovori sa klubom sa "Malog Kalemegdana". 

"Jesam imao ponudu Crvene zvezde, ali su oni htjeli da ja prvu godinu igram za FMP. Ja nisam htio da igram na tom nivou pa sam se odlučio za NBL i Sidnej Kingse", objasnio je kolegi Milošu Jovanoviću 2020. gostujući u "Šestoj ličnoj".

Vasiljević koji pokriva pozicije beka i krila imaće u timu kao konkurenciju i Denija Avdiju, sina dugogodišnjeg kapitena Crvene zvezde Zufera Avdije. Vizardsi su ove godine na draftu pokupili i doskorašnjeg košarkaša Partizana, Tristana Vukčevića. 

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

48:53
Šesta Lična – MB09
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC