• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hit snimak Zvezdinog Brazilca - "Brate, hoću kući!" Stigao prije dvije nedjelje i već naučio srpski! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Na sasvim pristojnom srpskom jeziku košarkaš Crvene zvezde Jago dos Santos je očajnički zatražio da ga puste da ide kući.

 Brazilac Mateuš Jago dos Santos Izvor: Twitter/kkcrvenazvezda/printscreen

Košarkaši Crvene zvezde spremni su za novu sezonu - pripreme su odrađene, novi dres predstavljen i već je oduševio neke bivše prvotimce, a danas će u sklopu saradnje sa Evroligom odraditi snimanje materijala, ekskluzivnih intervjua i svega ostalog što prati takozvani "Medija dej". Biće tu razgovora i sa srpskim novinarima, ali košarkaši ih izgleda neće dočekati u dobrom raspoloženju - već su umorni od cjelodnevnih aktivnosti, pa pojedinci hoće kući!

Takva je situacija sa jednim od najatraktivnijih letnjih pojačanja - brazilski plejmejker Mateuš Jago dos Santos je umoran, djeluje da mu je dosadno i već je počeo da uči srpske riječi kako bi ljude u klubu ubijedio da ga puste da ode. Na prilično dobrom srpskom Jago je ponovio "Brate, hoću kući", nakon što mu je neko iza kamere šapnuo kako bi se to reklo na našem jeziku.

Brazilac se očigledno sjajno prilagodio na Srbiju, Beograd i Crvenu zvezdu. Na društvenim mrežama već je postao miljenik navijača crveno-bijelih, a ukoliko ovim tempom bude učio srpski jezička barijera neće ni postojati tokom sezone. To će biti još jedan plus za njegova u redovima Zvezde, ali će se očekivati i partije poput onih koje je prikazivao u dresu Brazila na Mundobasketu. Pogledajte kako priča srpski:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC