• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko će osvojiti Evroligu? Pripazite na Zvezdu! Slavni Italijan šokirao odgovorom - vjeruje u crveno-bijele!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Vjerovatno niko nije očekivao da će italijanski košarkaš Nikolo Meli staviti Crvenu zvezdu u najuži krug favorita za osvajanje.

 Nikolo Meli vjeruje da je KK Crvena zvezda jedan od favorita za osvajanje Evrolige Izvor: Profimedia

Košarkaši Crvene zvezde maštaju o završnici Evrolige u sezoni koja uskoro počinje, a tamo ih vidi i jedan iskusni italijanski košarkaš. Nikolo Meli, dugogodišnji reprezentativac, član brojnih evropskih klubova i trenutno košarkaš Olimpije iz Milana smatra da bi crveno-bijeli pod komandom Duška Ivanovića mogli da budu favoriti!

Po njegovim riječima, teško je pogoditi ko će osvojili Evroligu u sezoni ispred nas, ali posebnu pažnju treba obratiti na "super tim" koji vodi Ergin Ataman i srpskog šampiona!

"Evroliga je takmičenje za koje ne možete znati ko će ga osvojiti, ali mislim da bi trebalo pripaziti na Panatinaikos i Crvenu zvezdu. Oni su sklopili izuzetne timove sa Kostasom Slukasom i Huanćom Ernangomezom, odnosno Šabazom Nejpirom i Milošem Teodosićem. To su baš važni transferi", rekao je Nikolo Meli. 

Iako je tačno da je Crvena zvezda bila izuzetno aktivna na tržištu tokom ljeta, malobrojni su oni koji vjeruju da ekipa Duška Ivanovića važi za favorita u elitnom evropskom takmičenju. Ekipu su pojačalli Dejan Davidovac, Marko Simonović, Miloš Teodosić, Adam Hanga, Majk Tobi, Džoel Bolomboj, Rokas Gedraitis, Šabaz Nejpir, Jago dos Santos i Nemanja Bjelica - a i Nemanja Nedović je uvjeren u uspjeh jer tvrdi da je ovo najjači tim u klupskoj istoriji.

Priliku da pokazuje taj kvalitet Crvena zvezda će prvo dobiti u ABa ligi. U subotu uveče crveno-bijeli igraju protiv Igokee u Laktašima dok evroligaška sezona počinje u Beogradu narednog četvrtka. U Beogradskoj areni gostovaće ASVEL i pobjeda na tom susretu je imperativ. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC