• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grk preuzeo komandu u Crvenoj zvezdi! Košarkaši upoznali novog šefa crveno-bijelih (FOTO)

Grči trener u Pioniru prvi put vodio trening crveno-bijelih.

 Janis Sferopulos prvi trening Zvezda Izvor: MN PRESS

Novi trener Crvene zvezde Meridianbet Janis Sferopulos stigao je na klupu crveno-bijelih i u nedjelju vodio prvi trening, istog dana kada je ozvaničeno da je postao šef struke. Nakon odlaska Duška Ivanovića, poznati Grk zadužio je crveno-bijelu opremu i izveo na parket hale "Aleksandar Nikolić" svoj novi tim, koji će prvi put voditi u ponedjeljak od 18 časova u meču protiv FMP-a u Železniku.

Crvena zvezda objavila je fotografije sa treninga i pokazala kako je izgledalo upoznavanje bivšeg trenera Olimpijakosa i Makabija sa novim igračima. Da li će među njima uskoro opet biti i Nemanja Bjelica, koji u prethodnom periodu nije bio na treninzima zvanično zbog povrede? Odgovor na to pitanje bi brzo mogao da bude poznat.

Najveći izazovi u Zvezdi brzo će doći pred Sferopulosa, jer će u četvrtak i u ponedjeljak biti odigrani "vječiti" derbiji protiv Partizana - najprije u okviru Evrolige, a potom i u okviru ABA lige. Sferopulos nije mogao da debituje na većoj pozornici od te.

Janis Sferopulos rođen je u martu 1976. godine u Atini, imao je kratku igračku karijeru u klubu Apolon Kalamarijas, a trener je postao već sa 19 godina, u istom timu. Na najveću scenu stigao je kao asistent u stručnom štabu PAOK-a, potom je isto radio i u Olimpijakosu, a samostalni posao radio je u Kolososu sa Rodosa, Paniononisu, Olimpijakosu i Makabiju. Tokom 2012. bio je asistent i u Hjuston Roketsima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC