• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad se one pojave u hali, Evropa ne gleda košarku! Svi pričaju o ljepoticama pored terena! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Priča se o tri devojke koje su u vezama sa košarkašima Olimpijakosa.

 Ljepotice Dora Panteli i Valentija Vinjali gledaju Evroligu Izvor: Instagram/berilmckissic/estrellanouri/printscreen

Postoji ogromna baza navijača koji obožavaju Evroligu - čak je stavljaju i iznad NBA lige kada je u pitanju dinamičnost. Djelimično tome doprinose i atraktivne navijačice koje se često pojavljuju na mečevima najboljih klubova u Evropi. Doduše, doprinose i atraktivne Dora Panteli i Valentija Vinjali!

Snimak koji će oduševiti košarkaške navijače dolazi iz Pireja, gdje su igrači Olimpijakosa ubjedljivo savladali Efes (75:57) u petom kolu Evrolige. Iako Vokap i Papas nisu imali zapažene uloge, a Mekisik nije ni igrao na ovom meču, njihove ljepše polovine istakle su se atraktivnim izgledom koji je zaludio Evropu!

Kao i uvijek na mečevima Olimpijakosa u prvom planu se našla atraktivna Beril Mekisik, supruga američkog košarkaša Šekila Mekisika. Djevojka koja je svojevremeno zaludjela i Beograd kada je gledala utakmice na F4 Evrolige pažnju je privlačila i kasnije - uglavnom zbog svojih tetovaža kojima je ukrasila čitavo tijelo.

Pogledajte kako ona izgleda:

Na snimku koji je postao hit na društvenim mrežama Beril se vidi u društvu švedske glumice persijskog porijekla Estrelje Nouri. Iako to još nije zvanično vjeruje se da je Estrelja na utakmici bila kako bi ispratila nastup naturalizovanog Tomasa Vokapa, koji od ovog ljeta igra za Grčku iako je Amerikanac.

Nouri je bila u društvu dvije plavuše, pa iako do sada nije potvrdila da je u vezi sa Tomasom svi pretpostavljaju da su oni novi atraktivan par u evropskoj košarci. Inače, Estrleja je multitalentovana umjetnica sa nekoliko filmskih i serijskih uloga, ali nije bila previše uspješna u njima.

Ovako ona izgleda:

Drugi kadar prikazao je da je u društvu Beril Mekisik i Loren Tibi, Amerikanka koja se još upoznaje sa evropskom košarkom. Njen dečko je Džordž, odnosno Jorgos Papas, igrač Olimpijakosa koji je prethodne godine stigao u Evroligu nakon što nije draftovan. Loren se bavi dizajniranjem odjeće i nakita, a njeni proizvodi mogu se naručiti preko interneta. Nema sumnje da će joj pojavljivanje u halama širom Evrope pomoći da postane poznata, a možda i u razvijanju biznisa.

Ovako izgleda:

Pogledajte snimak iz hale o kojem se priča u evropskoj košarci - zbog Beril, Estrelje i Loren!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC