• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdan gledao Partizan, pa se raspucao u Meksiku! Nemojte se iznenaditi ako tu bude novi klub u NBA...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Bogdan Bogdanović pružio solidnu partiju za Atlantu protiv Orlanda i to u Meksiko Sitiju.

 Bogdan Bogdanović pružio solidnu partiju za Atlantu protiv Orlanda Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Bogdan Bogdanović gledao je okršaj Partizana i Fenerbahčea u Evroligi, poželio svojim bivšim klubovima da odu na fajnal-for dok su ga navijači "dozivali" da se vrati, a potom je odigrao sjajnu utakmicu. I to u Meksiko Sitiju! U sklopu promocije NBA lige, Orlando i Atlanta odigrali su zanimljiv meč u kome je ipak u dramatičnoj završnici slavio Bogdanov tim, zahvaljujući trojci Mareja na 31 sekundu do kraja.

Na kraju Paolo Bankero je promašio šut za pobjedu Orlanda, Trej Jang je ukrao loptu Markelu Fulcu, pa je tako Atlanta došla do pobjede usred Meksika - 120:119. S obzirom na najave komesara Adama Silvera, možda će se u budućnosti znatno više mečeva igrati u Meksiko Sitiju, pošto je to jedan od gradova koji se razmatra za proširenje lige uz Las Vegas i Sijetl.

I ovaj meč Bogdanović je počeo sa klupe, a završio ga je sa ukupno 15 poena (6/11 iz igre, 3/6 za tri), četiri skoka, tri asistencije i čak tri ukradene lopte, što je bilo i te kako značajno u pobjedi njegovog tima. Kad se uzme u obzir da je napravio samo jednu grešku i izgubio loptu, Bogdanović i te kako može da bude zadovoljan svojom partijom. 


Ipak, pohvale za pobjedu pored "vinera" Mareja (16) poena idu na drugu adresu... Trej Jang, ma koliko ga kritikovali, postigao je prethodne noći 41 poen za Atlantu. Istina, promašivao je mnogo (12/27), ali je imao i četiri skoka, tri ukradene i osam asistencija, dok je pokazao da je i jedini u tom timu Hoksa sposoban na košgeterske brojke od kojih zastaje dah. Dobru partiju imao je i Džonson sa 19 poena, dok je Hanter dodao 12. Sa druge strane Sags je imao 21, Bankero 17, a braća Vagner zajedno 25 poena.

Prethodne večeri odigrana je još samo jedna utakmica u kojoj smo vidjeli tačno 250 poena. Indijana je pobijedila Milvoki 126:124, tako da su 54 poena koja je postigao Janis Adetokunbo ostala uzaludna. Na drugoj strani Haliburton je predvodio Pejserse sa 29 poena, 10 asistencija i šest skokova. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC