• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajern najavio utakmicu na srpskom i oduševio navijače Partizana

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Bajern je na svom zvaničnom sajtu na srpskom jeziku najavio meč sa Partizanom.

 Bajern na srpskom najavio utakmicu sa Partizanom Izvor: Profimedia/BASKETBALL-PK

Bajern dočekuje Partizan u Minhenu u sredu (20.30 časova). Dan uoči duela u njemački klub napravio je potez koji je oduševio sve navijače crno-bijelih koji su im pisali i zahvaljivali se na tome. Na svom zvaničnom sajtu napravio je najavu na srpskom jeziku. Želio je da na taj način obavijesti sve koji dolaze o informacijama koje su važne za predstojeći meč. 

"Utakmica se igra u rasprodanoj dvorani od 6.500 navijača. Preporučuje se rani dolazak. Dan kasnije idemo u Litvaniju na meč sa Žalgirisom. Stručni štab će tek pre meča saznati da li će Isak Bonga i Andreas Obst moći da igraju, jer su se oni povrijedili na meču protiv Bona. Kapiten Vladimir Lučić će se naredne sedmice postepeno priključiti timskim treninzima", navodi se na sajtu.

Preveli su na srpski i izjavu trenera Pabla Lasa. "Znali smo da će novembar biti težak mjesec, sa mnogo gostujućih utakmica i dva puta sa navijačima iz Beograda koji unose puno atmosfere u halu, ali je za nas velika prednost što imamo poznato okruženje. Nadam se većoj konstantnosti i više dobrih minuta. Ako bolje budemo skakali ispod dva koša i manje gubili lopte, to bi nam pomoglo protiv Partizana koji je agresivan tim. Za naš proces je važno da samopouzdanje stičemo kroz pobjede", rekao je Laso. Iz kluba su dodali i da se "ponovo susreću sa Ognjenom Jaramazom koji se ljetos vratio u matični klub".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC