• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zadar ubedljiv na početku finala

Splićani u Jazinama poraženi sa 24 poena razlike, pa će pokušati da se revanširaju Zadru u četvrtak pred svojim navijačima.

 Zadar ubedljiv na početku finala Izvor: MONDO

Split je bio prvak Hrvatske 2003, a Zadar 2005. godine, ali tek ove sezone su se ta dva tima pobrinula da prirede dalmatinsko finale plej-ofa, prvo otkako je 1992. odigrano prvenstvo Hrvatske.

Favorizovani Zadrani potvrdili su u utorak zvanje favorita, pošto su u prvoj utakmici finalne serije deklasirali Split rezultatom 76:52.

Već u 15. minutu bilo je 39:18, a na odmor se otišlo sa prednošću domaćina od 51:26. "Žuti" su počeli treću deonicu serijom od 10:0, ali Zadar je odgovorio istom merom i od tog trenutka su se misli obe ekipe okrenule revanšu, koji je na programu u četvrtak na Gripama.

Sredinom poslednje četvrtine bilo je i "plus 30" (72:42).

"Sve je bilo prebrzo gotovo. Žao mi je što utakmica nije bila uzbudljiva, ali igra se na rezultat. Nećemo upasti u zamku posle ovakvog susreta, znam da će nam biti teško u Splitu", rekao je strateg domaćeg tima Aleksandar Petrović.

U jedanaestoj uzastopnoj pobedi Zadra nad Splitom poenima su učestvovali svi igrači, od kojih je Amerikanac Džubi Džonson bio najefikasniji sa 14 koševa.

Bugarin Dejan Ivanov prednjačio je u gostujućem timu sa 15 poena i 11 skokova.

Interesantno je da su čak po četvorica igrača oba tima posle utakmice morala da se testiraju na opojne supstance! Hrvatski savez očigledno sumnja da nije samo "plej" Splićana Entoni Ekins uživao u dimu marihuane...

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC