• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čuo povike sa tribina i odmah uzeo mikrofon - Popovič utišavao publiku: Ne čačkajmo mečku

Slavni NBA trener odmah reagovao kada je čuo zvižduke publike na račun protivničkog igrača.

 Greg Popovič prekinuo zvižduke za Lenarda Izvor: Twitter/BleacherReport

Čuveni NBA trener Greg Popovič prekinuo je zvižduke navijača San Antonija usmjerene prema Kavaiju Lenardu (32). Šef struke San Antonija tražio je poštovanje za sadašnjeg košarkaša Klipersa, a nekadašnjeg lidera njegovog tima, koji je donio petu i za sada posljednju titulu u istoriji te franšize, 2014. godine.

"Izvinite na sekund. Prekinimo zviždanje i pustimo ove momke da igraju. To nije ono ko smo mi. Prekinite to", rekao je Popovič sa mikrofonom u ruci i još jednom pokazao da nema samo veliko trenersko znanje, već i sjajne manire. Uostalom, to je dokazivao i prilikom boravka u Beogradu, kod Žarka Paspalja, sa kojim je uživao u glavnom gradu, u druženju sa trenerima, odlascima na pijacu...

Nakon ružnog rastanka Lenarda i Spursa, tokom kojeg on nije htio da igra više od Popovim vođstvom, navijači nisu propuštali priliku da vrijeđaju Kavaija, koji je odmah poslije rastanka osvojio titulu i sa Torontom.

"Mislim da svako ko iole prati sport zna - ne čačkaš mečku", ponavljao je Popovič nakon što je Lenard ubacio 18 od svojih 26 poena nakon te Popovičeve reakcije. On je rekao da nije čuo šta je trener izgovorio publici. "Samo sam se fokusirao da pogodim slobodna bacanja", rekao je on.

Klipersi su pobijedili 109:102, a ovaj meč nije se razlikovao po zvižducima od bilo kojeg Lenardovog gostovanja San Antoniju još od 2018. i burnog rastanka. Lenard je priznao da razumije takvu reakciju.

"Ako ne nosim dres Spursa, vjerovatno će mi zviždati do kraja karijere. Ali tako je - kako je. Kao što sam već rekao, oni su jedni od najboljih navijača u ligi i veoma su takmičarski nastrojeni. Čim stanem na košarkaški teren, oni pokazuju da su na suprotnoj strani", rekao je Lenard. "Kada sam na ulici ili u restroranu, pokazuju ljubav prema meni. Tako je - kako je".


San Antonio je uspio da se vrati iz minuta od 17 poena iz prvog poluvremena, ali su Klipersi serijom 18:2 u nastavku riješili meč u kojem je francuska senzacija Viktor Vembanjama ubacila 22 poena. Ipak, Spursi su doživjeli čak osmi poraz u devet utakmica kod kuće ove sezone, a čak 12. u 15 mečeva od starta takmičarske godine. Sa druge strane, Klipersi imaju skor 6-7.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC