• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvat pobjesnio zbog prozivki, zaprijetio NBA zvijezdi: "Prestani da lažeš o meni, inače ideš na sud!"

Gordanu Giričeku se priča Džejsona Vilijamsa o njegovim ruki danima u Memfisu nije previše svidjela...

 Gordan Giriček demantovao Džejsona Vilijamsa Izvor: MN PRESS

Nedavno je Gordan Giriček bio tema razgovora u jednom NBA podkastu kada je o njemu pričao nekadašnji saigrač Džejson Vilijams. Američki plejmejker koga najbolje znamo po igrama u Sakramentu sa Predragom Stojakovićem i Vladom Divcem je govorio o ruki danima Giričeka u Memfisu. 

Pričao je kako su Giričeka saigrači maltretirali i stavljali ga golog u bure sa ledom i vodom, a sada se javio hrvatski veteran da to demantuje. 

"Ne znam zašto si izvrnuo priču i stavio me u situaciju u kojoj se igraš s mojim karakterom kao s nekim ko bi tako nešto dopustio da mu se dogodi. Niko me nije strpao u kontejner i prije nego što ta tvoja priča eskalira prestani da širiš laži jer ću morati da preduzmem pravne akcije kako bi prestao da sramotiš moje ime. Budi korektan i koristi čiste činjenice prije nego što pričaš o nekome. Ne ljutim se mnogo na tebe, ali što je previše, previše je. Inače, sjajno mi je bilo da igram sa tobom i srećno ti bilo", poručio je Gordan Giriček.

Hrvatski košarkaš koji je u NBA proveo šest uspješnih sezona najveći trag je ostavio u Juti u kojoj je bio dvije i po godine, a sada je naglasio da je spreman da ide i na detektor laži kako bi dokazao da je u pravu. 

"Možda su oni nešto tako i uradili nekome, ali sigurno ne meni. Što se mene tiče, ja mogu i na detektor laži da se provjeri ko govori istinu i da dokažem da niko mene golog nije skinuo ni držao tri sata u kontejneru s hladnom vodom", naglasio je Giriček.

Gordan Giriček i Džejson Vilijams su zajedno nastupali u Memfis Grizlisima u prvoj sezonu hrvatskog krilnog igrača u NBA. A evo priče Džejsona Vilijamsa koja je Hrvata iznervirala.

"Sjećam se Gordana Giričeka. Igrao je sa mnom u Memfisu. Došao je ovdje, a većina takvih tipova ne smatra sebe za rukije jer su već igrali profesionalno. Pomislio sam: 'Hmm, ne znam baš, ti si ruki.' Tako su mu Ajk Ostin i Grent Long u Memfisu govorili: 'Ruki, sutra ujutro mi donesi krofne.' Dali bi ti tri ili četiri šanse. Idući dan nije bilo krofni. Na kraju treninga bi nam postavili veliki kontejner za rublje, a mi bismo svoju odjeću poslije treninga ubacili unutra kako bi čovjek koji brine o opremi mogao da je opere. Oni su svu tu odjeću izbacili, a njemu su zavezali noge i ruke i golog ga ubacili u kontejner. Napunili su kontejner ledom i vodom, a zatim ga odgurali na centar terena u dvorani, stavili ga na logo Grizlija i tako ga ostavili neka tri sata", ispričao je on u podkastu "Flagrant".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC