• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA superstar krenuo na Darka Rajakovića! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Darko Rajaković je morao da objašnjava neke stvari Demaru Derouzanu na kraju meča Toronta i Čikaga.

 darko rajaković sukob sa demarom derouzanom Izvor: Frank Gunn / Zuma Press / Profimedia

Toronto je sa Darkom Rajakovićem na klupi savladao Čikago, a na kraju meča sa Bulsima vidjeli smo napete scene. Kada je pri rezultatu 120:108 ekipa Reptorsa imala loptu srpski trener je skočio i tražio od Paskala Sjakama da ide na koš i proba da postigne poene. Zbunio se Kamerunac jer je već sve bilo gotovo, a vrijeme je isticalo, ali je poslušao svog trenera. 

Nije postigao poene, ali kada je promašio dotrčao je Austrijanac Jakob Peltl i fauliran je. Nakon toga je ostalo 1,4 sekunde do kraja i poslije bacanja konačan rezultat bio je 121:108. Demar Derouzan je na to burno reagovao, pa je krenuo ka Rajakoviću, vikao je i mahao rukama, a onda ga je Srbin spustio sa samo tri riječi: "In Season Tournament". Šta je to značilo? 

Zapavo je Rajaković sa velikim pravom tražio od svojih igrača da napadnu na koš i da probaju da dodatno pojačaju već solidnu razliku, a sve zbog "NBA kupa", turnira u toku sezone koji se igra. U okviru ovog takmičenja ekipe su podijeljene u šest grupa, a dalje u nokaut fazu idu pobjednici grupa i dva najbolja drugoplasirana tima. Toronto je u grupi sa Bostonom, Bruklinom, Orlandom, ali i Čikagom i u slučaju da se buge gledala koš razlika biće im potreban apsolutno svaki poen koji mogu da postignu. Pogledajte raspravu Demara Derouzana i Darka Rajakovića: 

Nije ovo prvi put da se dešavaju ovakve zabune zbog promjena u NBA ligi. Iskusni krilni igrač Leri Nens džunior je izviždan kada je zakucao na kraju meča Nju Orleansa i Los Anđeles Klipersa nakon što je njegov tim ubjedljivo pobijedio. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC