• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janis ubacio 64 poena, pa htio da se tuče zbog bizarnog razloga! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Janis Adetokunbo nije mogao da vjeruje da su mu dali "lažnu loptu".

 Janis Adetokunbo dao 64 poena i htio da se tuce Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Svi smo oduševljeni jer je Bogdan Bogdanović pronašao pravu formu ove sezone u NBA ligi i postigao je 60 poena za 48 sati, međutim šta tek reći za brojke Janisa Adetokunba... Grčki košarkaš je prethodne večeri uspio da postigne čak 64 poena u pobjedi Milvokija protiv Indijane (140:126) i da im se na taj način revanšira za "šamar" tokom NBA kupa na kome su Pejsersi igrali finale.

Adetokunbo je igrao silovito i 64 poena je postigao samo iz 20 pogođenih šuteva (iz 28 pokušaja), što niko nikada nije uspio, pa vrijedi istaći i da je često bio na liniji za slobodna bacanja i postigao je čak 24 poena na ovaj način. Inače, imao je čak 32 pokušaja sa penala, što je prosto nevjerovatno.


Vodio je velike bitke sa igračima Pejsersa, imao i sukobe sa Haliburtonom i Tarnerom, da bi se najkontroverzniji trenutak utakmice dogodio kada je ona završena. Pošto je Janis Adetokunbo postavio rekord franšize i prvi u istoriji Milvokija je došao do 64 poena, htio je da loptu sa utakmice zadrži za uspomenu, međutim primijetio je da su mu dal i"fejk". Preciznije, dobio je loptu koja nije ni korišćena i zato je podivljao!?

Adetokunbo je skočio i zaletio se na igrače Pejsersa, a potom je otrčao u njihovu svlačionicu da bi dobio loptu. Pogledajte ove nevjerovatne scene:


Iako mnogi vide nefer potez u onome što su uradili Pejsersi, njihovo objašnjenje je bilo da su željeli da loptu daju mladom igraču Oskaru Šijebvu, koji je protiv Milvokija postigao prve poene u NBA karijeri (prethodno je postigao na NBA kupu). Sami procijenite da li je to dovoljno dobar izgovor i da li je Adetokunbo imao opravdanje da "poludi".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC