• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nema Mirotića - nema problema! Veliki kiks Barse i brodolom u Pireju!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Barselona je poražena od "prežaljene" Olimpije koja je stigla bez lidera, a Valensija je potvrdila da je kriza iza njih pobjedom nad Olimpijakosom i to u gostima.

 Evroliga rezultati Olimpija pobijedila Barselonu Izvor: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Kakav kiks Barselone! Jedan od najboljih timova Evrolige ove sezone ostao je na skoru od deset pobjeda poslije poraza od Olimpije iz Milana 81:80 na svom terenu. Poraženi su Katalonci uprkos tome što je Olimpija stigla bez povrijeđenih Nikole Mirotića i Maoda Loa.

Hol je predvodio Olimpiju sa 21 poenom, Šilds je dodao 19, Meli je imao 16 uz 6 skokova, a Flakadori je iskočio sa 15. Sa druge strane Laprovitola je uz 16 poena dodao 5 asistencija, Jan Veseli je imao 14, a Nikola Kalinić je na kraju završio kao najefikasniji. Preuzeo je odgovornost u finišu, postigao posljednjih sedam poena Barse i završio meč sa 17 poena i 4 skoka. 

U prvom meču dana Fenerbahče je na debiju Šarunasa Jasikevičijusa na klupi uspio da savlada Monako, dok je Valensija savladala Olimpijakos predvođena Stefanom Jovićem. U meču u kome su dominirale odbrane na kraju je u Pireju bilo 63:54 za "slijepe miševe" Jović je upisao 12 poena i bio jedan od svega pet dvocifrenih na utakmcii uz Tomasa Vokapa (13 poena), Krisa Džonsa (12 poena) Kostasa Papanikolaua (11 poena) i Damijena Inglisa (10 poena).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC