• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Doživotna zabrana - nikad više u Evroligu, ni u Evrokup!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Evroliga je zauvijek zabranila prisustvo navijaču.

 Navijaču Olimpijakosa doživotna zabrana za Evroligu i Evrokup Izvor: MN PRESS

Navijač Olimpijakosa koji je vrijeđao evroligaškog sudiju Žozefa Bisanga iz Francuske dobio je doživotnu zabranu ulaska na utakmice Evrolige i Evrokupa,l dok mu je tim iz Pireja odmah uskratio sezonsku kartu. Tim povodom, Evroliga je hitno reagovala i objavila saopštenje.

"Euroleague Basketball" uvela je zabranu navijaču i doživotno mu onemogućila ulazak na bilo koju utakmicu u organizaciji "Euroleague Basketball" (uključujući i Evrokup) i na bilo koji njen događaj, zbog rasističkih komentara usmjerenih prema jednom od članova našeg sudijskog tima na utakmici Olimpijakos - Valensija, 15. decembra 2023. godine"

"Domaći tim, OIimpijakos iz Pireja, već je otkazao njegovu pojedinačnu kartu nedugo poslije incidenta i saopštio je da će mu biti zabranjeno da prisustvuje bilo kojoj utakmici Olimpijakosa, ikada. Takođe, 'Euroleague Basketball', Olimpijakos i svi klubovi učesnici takmičenja snažno su posvećeni slavljenju različitosti i promovisanju poštovanja, korišćenjem košarke da ujedini navijače i primjenom nulte-tolerancije prema bilo kakvim aktima protiv tih vrijednosti", navedeno je u saopštenju.

Bisang je bio dio sudijskog tima na utakmici Olimpijakos - Valensija, u kojoj je u Dvorani mira i prijateljstva slavio gostujući tim, rezultatom 63:56.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC