• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Praznik je u Zadru, Badnjak sa Partizanom! "Kad Džiboni pogasi svjetla i spakuje se - stiže ipak najveći"

Ovako Hrvati dočekuju prvaka ABA lige.

 Poruka Zadra pred meč sa Partizanom Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

U Zadru vlada košarkaška euforija pred gostovanje Partizana u nedjelju (17 časova). Tim Željka Obradovića biće srdačno dočekan, ako je suditi prema najavama na klupskom sajtu, gdje veoma lijepim riječima najavljuju i meč i srpsku ekipu.

"Stiže nam i taj dugo čekani blagdan u Zadru, Badnjak s Partizanom Mozzart Bet! Čim se pogase svjetla večerašnjeg Džibonijevog koncerta počinje raspremanje pozornice i priprema za ipak najveću prazničnu manifestaciju ove zime, veliki derbi s najboljom košarkaškom ekipom na ovim prostorima. U dvorani je do jutros ostalo svega 1.500 slobodnih mjesta, isključivo na tribinama sa strane, a na blagajnama bi se sutra i taj mali slobodni prostor trebalo popuniti. Sve je spremno za košarkašku feštu!", saopštio je KK Zadar.

"Kakve su šanse da Zadar na kraju uljepša svojim navijačima praznike pobjedom? O tome se na hodnicima Višnjika samo šapuće, mnogi su svjesni da tri poraza Partizana u ovogodišnjoj ligi nisu odraz pravog stanja ekipe. Zadar naravno ima negativan skor s Partizanom, ali bilo je tu i slatkih pobjeda... Zadru treba čudo, a ona se događaju. 'Nije svako veče Badnje, ali ovo danas sasvim slučajno – Badnje je", takođe je poruka kluba.

Trener Danijel Jusup oporavlja se od virusa, pa je pred meč protiv crno-bijelih govorio pomoćni trener Zadra, Toni Dijan.

"U zahtjevnom ritmu utakmica čeka nas ona najteža, protiv Partizana, koji je odlična ekipa. Čvrsti su i agresivni u obrani, u napadu su raznovrsni, imaju visoki procenat šuta za tri poena i veliki broj napadačkih skokova. Naša filozofija je da budemo dobri i čvrsti u obrani, da im procenat šuta za 3 poena bude što niži, iskontrolisati njihov napadački skok i paziti na izgubljene lopte. Pokušaćemo igrati što više u tranziciji, '5 na 5' s njima je jako teško. Dvije teške utakmice koje su imali prije ove neće uticati na njih jer je to ekipa koja ima na svakoj poziciji po dva kvalitetna igrača, a njihov trener je poznat po tome što ozbiljno pristupa svakoj utakmici, tako da očekujem maksimalno motivirani Partizan.

Partizan ulazi u nedjeljni meč kao trećeplasirani na tabeli, sa skorom 9-3, dok je Zadar šesti, sa učinkom 6-6.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC