• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Zvezde su čekali ovu fotografiju! Miško se javio, Nikola Topić potpisao

Autor Dušan Ninković

Talentovani košarkaš vraća se u ekipu Crvene zvezde i igraće za nju do kraja sezone.

 Nikola Topić Ražnatović potpis za Zvezdu Izvor: Instagram/misko4raznatovic/Printscreen

Crvena zvezda u nastavak sezone ulazi jača za Nikolu Topiću - glasine o povratku sa pozajmice najtalentovanijeg srpskog košarkaša počele su glasnije da se čuju jutros, potvrda je stigla sa novogodišnjeg koktela kluba, a zatim se oglasio i najuticajniji evropski agent Miško Ražnatović. Menadžer koji vodi računa o Topićevoj karijeri otkrio je da se mladi plej vraća u crveno-bijeli dres.

Nakon nekoliko mjeseci pozajmice u Megi, Nikola Topić će imati priliku da ponovo zaigra za Zvezdu, u čijem je dresu prethodne sezone dobio važne seniorske minute. Igrao je mladi košarkaš i na pozajmici u OKK Beogradu, ali je ove sezone na regionalnom nivou pokazao da može protiv najboljih, pa je i Zvezda odlučila da rizikuje - njeno dijete je zamjena za najskuplje ljetnje pojačanje.

"S obzirom na to da ulazimo u novu godinu, ovo bi se možda moglo označiti kao fotografija mjeseca. Misija ostvarena jer Nikola Topić je sada spreman za igru u Evroligi", napisao je košarkaški agent Miško Ražnatović na Instagramu, uz fotografiju sa mladim košarkašem. Pogledajte njegovu objavu:

Podsjećamo, Nikola Topić ponikao je u Crvenoj zvezdi i godinama je važio za najtalentovanijeg igrača u mlađim kategorijama kluba. Godinama je bio i reprezentativac Srbije, između ostalgo i MVP Evropskog prvenstva sa "orlićima", ali se prije nekoliko mjeseci preselio u Megu kako bi imao više minuta da se razvija i eventualno stigne do bolje pozicije pred NBA draft.

Plejmejker koji se našao i na širem spisku selektora Svetisalva Pešića za Mundobasket na Filipinima, gdje je kasnije osvojeno srebro, sezonu nakon prenatrpanog ljeta iskoristio je na pravi način. Odmah po dolasku u Megu preuzeo je ključeve tima i postao najbolji igrač ekipe. Dominirao je u ABA ligi, što je Zvezdi bilo dovoljno da ga vrati u tim, na mjesto upražnjeno odlaskom Šabaza Nejpira.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC