• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zakucavanje kakvo nikad niste vidjeli: Senzacija od 224 centimetra, pogledajte koliko je poletio Vembi! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pogledajte majstorski potez Viktora Vembanjame koji je obilježio prethodnu noć u NBA ligi.

 Viktor Vembanjama izveo nevjerovatno zakucavanje u NBA ligi Izvor: YouTube/Chaz NBA/Screenshot

San Antonio je prethodne noći protiv Bostona doživio 27. poraz u 32 utakmice ove sezone, zbog čega ostaju najgori tim Zapada i ukupno drugi najgori tim lige, ali makar mogu da kažu da u svojim redovima imaju najtalentovanijeg igrača današnjice. Viktor Vembanjama je stigao ovog ljeta u Spurse kao prvi pik na draftu i za sada je to priznanje opravdao, pa iako je potrebno još neko vrijeme da svoju igru "prevede" na stil NBA, dešavaju se potezi kao protiv Seltiksa koji sve ostavljaju bez daha. Prosto, trenutno niko drugi nije u stanju da ih izvede!

Šta je uradio nevjerovatni Francuz? Početkom drugog poluvremena je maestralno zakucao u kontri i to tako što se skoro odrazio sa mjesta odakle se izvode slobodna bacanja, a čini se da je mogao i odatle - pošto je sve djelovalo vrlo lagano, kao kada bi se odrasli igrali protiv djece. Pogledajte kako je to izgledalo:


Vembanjama je inače visok 224 centimetra i raspon ruku mu je 240 centimetara, dok je prosto nevjerovatno i koliko je spretan sa loptom. To mu omogućava da igra na način na kakav do sada nismo vidjeli u NBA ligi, a mnogi vjeruju da kada bi još malo samo "očvrsnuo" da bi postao nezaustavljiv, pošto u napadačkom arsenalu posjeduje bukvalno sve - pa čak i odličan šut za tri poena koji se teško brani.

Tako je prethodne noći postigao 21 poen uz sedam skokova i tri asistencije, međutim njegovi Spursi su i dalje preslaba ekipa, tako da ih je Boston pobijedio 134:101. Nisu im dali ni šansu...

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC