• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Protiv Borca bez greške

Trener Partizana smatra da njegovi igrači neće propustiti priliku da u Pioniru pobede Čačane i zauzmu prvo mesto u Superligi.

 Vujošević: Protiv Borca bez greške Izvor: MONDO

Košarkaši Partizana nisu iskoristili prvu od dve prilike da osiguraju startnu poziciju broj jedan pred početak plej-ofa.

Trener Duško Vujošević nije posle meča u Vršcu (70:74) želeo da pravda svoje izabranike, ali nije reagovao ni preterano strogo na drugi poraz u Superligi.

"U našoj igri se osetilo nešto umora od teških utakmica, a uticalo je i to što praktično imamo obezbeđeno prvo mesto. Realno je očekivati da u poslednjem kolu pobedimo Borac i ostvarimo cilj", rekao je Vujošević.

Trofejni trener oduvek je bio pobornik teorije o "kvoti poraza", koja pre ili kasnije mora biti ispunjena.

"Nadam se da će neuspeh u susretu sa Hemofarmom vratiti potrebnu količinu opreznosti pred plej-of. Pre svega mislim na individualnu, a u okviru toga i timsku odgovornost. Ako bude tako, moći ćemo da kažemo da nam je koristio. Sigurno je da igra u Vršcu nije bila na nivou onoga što se od nas traži i očekuje", priznao je Vujošević.

Partizan deli vrh tabele sa FMP Železnikom, koji takođe ima skor 11-2, ali i lošiji skor u međusobnim duelima. "Panteri" u subotu dočekuju Vizuru, dok Hemofarm (8-5) u gradskom derbiju gostuje Lajonsima i to će biti meč bez ikakvog rezultatskog značaja.

Pošto su Crvena zvezda i Vojvodina u sredu zabeležile očekivane pobede, u subotu će u Novom Sadu rešavati pitanje osvajača četvrtog mesta, odnosno poslednjeg učesnika plej-ofa.

Zvezdi je za prolaz dovoljan poraz od najviše 16 poena razlike, ali ako crveno-beli opet odigraju kao protiv Lajonsa na svom terenu (96:94), mogla bi da ih "zaboli glava"...

"Evidentno je da smo fizički i psihički bili iscrpljeni posle 'večitog derbija', a imali smo i problema sa povredama. Gubili smo 13 razlike posle prve četvrtine i ta razlika nas je trgla, pa se na kraju sve dobro završilo", rekao je trener Milan Škobalj.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC