• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boban Marjanović počinje muzičku karijeru?! Zapjevao narodnjak, javila mu se pjevačica! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srpski centar bi mogao da pređe u muzičke vode.

 Boban Marjanović pjeva šibicu od Jami Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Srpski košarkaš Boban Marjanović ove sezone nema veliku ulogu u NBA ligi, pa ima više vremena da radi ono što voli - znamo da je Amerikancima prethodnih godina predstavio brojne srpske pesme, pa u društvu Luke Dončića slušao njih čak i sa razglasa u hali, a sada je riješio i da zapjeva. Na repertoaru je bio hit "Šibice" Jasne Milenković Jami!

Dugogodišnji NBA košarkaš objavio je na društvenim mrežama snimak na kojem pjeva, a ubrzo je stigla i reakcija sa druge strane. Pjevačica koja je bila izuzetno popularna devedesetih prokomentarisala je Bobanov nastup, odnosno izvođenje jedne od njenih najpoznatijih pjesama.

"Bobi je sjajan. Znam koliko voli pjesmu 'Šibica'. Zajedno smo je pjevali mnogo puta. Hm, neki duet u najavi, možda? Što se mene tiče - može, bilo bi to fenomenalno", rekla je Jami za "Kurir" i tako Marjanoviću ostavila prostor da uplovi u muzičke vode. Podsjećamo, Boban je u Americi već počeo da gradi karijeru na televiziji, pošto je snimao reklame i glumio u trećem dijelu serijala Džon Vik, zajedno sa Kijanu Rivsom. Nakon toga je imao još nekoliko manjih uloga, a djeluje da bi na kraju igračke karijere mogao da se posveti Holivudu.

Što se tiče sportskog dijela, Boban Marjanović je počeo karijeru u Hemofarmu, bio je na pozajmici u Svislajon Takovu, a zatim je igrao za CSKA iz Moskve, Žalgiris, Nižnji Novgorod, Radnički iz Kragujevca, Mega Vizuru, Crvenu zvezdu, San Antonio, Detroit, LA Kliperse, Filadelfiju, Dalas i Hjuston.

Sa reprezentacijom Srbije osvojio je srebro na Evropskom prvenstvu u Turskoj 2017. godine, kao i dvije zlatne medalje u mlađim kategorijama - na Svjetskom prvenstvu za igrače do 19 godina i Evropskom prvenstvu za igrače do 20 godina.  

Pogledajte

00:32
Bobi Marjanović peva hit od Jami
Izvor: instagram/boban
Izvor: instagram/boban

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC