• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija u najjačem sastavu na Olimpijskim igrama! Javio se Micić: "To je svačija želja"

Svetislav Pešić će moći da bira koga vodi na Olimpijske igre u Pariz.

 Vasilije Micić o Olimpijskim igrama u Parizu Izvor: MN PRESS

Košarkaška reprezentacija Srbije trijumfalno je počela pohod ka Evropskom prvenstvu, pošto je na poečtku kvalifiakcija savladala Finsku u Beogradu i Gruziju na gostujućem terenu. Tako je, praktično već nakon dvije utakmice, sasvim izvjestan plasman čete Svetislava Pešića na kontinentalnu smotru koja se održava 2025. godine, ali će i prije toga Srbiju gledati na velikom takmičenju - Olimpijskim  igrama u Parizu, nadamo se u punom sastavu, a tome se nada i plejmejker Vasilije Micić.

Srpski košarkaš koji je nedavno trejdovan u Šarlot nada se da će reprezentacija na Olimpijske igre u Pariz krenuti u najjačem sastavu. To bi značilo da su na spisku selektora Pešića dvostruki MVP NBA lige Nikola Jokić, kapiten sa Mundobasketa u Manili Bogdan Bogdanović i svi ostali najbolji srpski košarkaši. 

"Obje utakmice sam ispratio i mnogo mi je drago. Te utakmice su dosta nezahvalne za igranje, kad je usred sezone. Mnogi igrači su umorni, mnogi imaju svoje lične poteškoće, ali svaka čast momcima na pristupu i na rezultatu. Presrećan sam zbog rezultata", rekao je Vasilije Micić za RTS i dodao: "Svi smo mi na vezi i to je svačija želja. Prvo mora da se završi sezona, da ostanemo zdravi i da takvi uđemo u pripreme. Ja se nadam da ćemo biti svi na okupu."

Srpski košarkaš je nedavno promijenio NBA ekipu. Nakon početka sezone u dresu Oklahome sada nastupa za Šarlot, a uskoro će mu se pridružiti i doskorašnji saigrač Aleksej Pokuševski. Ambicije su drugačije, a Vasa se bolje snašao u novom timu.

"Ovo nije baš najsjajnija utakmica, ali dosta je težak ritam. Igrali smo sa ekipom koja je organizovana i dobra, vjerovatno jedni od pretendenata na šampionski prsten. Srećan sam promjenom i nadam se će tako i ostati", rekao je Micić nakon poraza od Milvokija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC