• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lebronu Džejmsu na svadbu upala dvojica "padobranaca", reagovalo i obezbjeđenje!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Lebron Džejms otkrio kako je imao "padobrance" na svojoj svadbi 2013. godine.

 Lebron Dzejms svadba upala dva nepoznata covjeka Izvor: Valerie Macon / AFP / Profimedia

Čuli ste sigurno za razne priče kada se na svadbi pojave ljudi koji nisu pozvani, takve stvari se dešavaju i poznatima. Čak i Lebronu Džejmsu i čak i u situaciji kada ima obezbjeđenje i kada se vrše razne provjere. Ispričao je superstar Lejkersa zanimljivu priču sa svoje svadbe.

On se 2013. vjenčao sa dugogodišnjom djevojkom Savanom Džejms u San Dijegu, bilo je preko 200 zvanica, pjevali su im između ostalih Bijons i Džej Zi, ali su imali nepozvane ljude, u našem slengu poznatiji kao "padobranci". "Imali smo dvojicu koji su se pojavili na vjenčanju. Ne da ih niko nije pozvao, nego ih niko nije ni znao", počeo je Lebron priču u podkastu "Uniterupted".

Svi su počeli da se smiju i pitali su ga kako su ih otkrili. "Imao sam poznatog prijatelja, čije ime neću reći, koji je prošao pored njih i oni su ga pozvali po njegovom imenu. Tako ga niko ne zove. Kao kada bi tebi rekli 'Zdravo Pol', a svi te znaju po nadimku."

Moralo je da reaguje i obezbjeđenje. "Prišao mi je neko i pitao me da li ih poznajem i tako sam provalio sve. Moje obezbjeđenje je došlo i pitalo ih sa kim su došli, oni su pokazali da su došli sa njim, onda se ta osoba okrenula i rekla a ih ne poznaje. Onda su izbačeni, sa sve tanjirom, htio sam da ih razbijem", otkrio je Džejms.

Lebron i Savana upoznali su se još u srednjoj školi u Akronu (Ohajo) i od tada su zajedno. Dobili su prvo dijete 2004. godine kada je na svet došao Broni, pa je 2007. rođen Brajs. Vjerili su se 2011. godine, venčali su se 2013, a onda su godinu dana kasnije dobili ćerku Žuri. Pogledajte i kako ona izgleda:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC