• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Jokić dominira u NBA, a trener Majk Meloun je ljut! Odigrali smo sramotno!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nikola Jokić dao je 26 poena protiv Jute.

 Nikola Jokic dominirao protiv Jute Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Nikola Jokić odigrao je još jednu fenomenalnu partiju u pobjedi Denvera protiv Jute (142:121). Za 32 minuta na parketu ubacio je 26 poena (12/14 za dva), uz 8 asistencija, 6 skokova, 2 blokade i 1 ukradenu loptu. Nije upisao tripl-dabl, ali je pokazao još jednom svima zašto zaslužuje da postane MVP po treći put.

Ima Majkl Meloun šta da zamjeri svojim izabranicima, pošto je očekivao da će stvari biti riješene mnogo ranije. Na poluvrijeme su Nagetsi otišli sa čak "+34" (78:44) i plan je bio jasan, da nosioci odigraju nekoliko minuta u trećoj dionici i da uđu igrači sa klupe. Umjesto toga su gosti dali čak 44 poena u trećem kvartalu i prišli na svega 14 poena zaostatka (102:88).

Denver je na startu posljednje dionice brzo uvećao prednost, pa su Jokić i Koldvel-Poup dobili odmor, dok je Marej igrao oko 10 minuta u tom kvartalu. "Treća četvrtina bila je sramotna. Mogao sam da čujem svog oca kako mi se sa neba obraća i govori da smo isti oni stari Nagetsi koji ispuštaju veliku prednost", slikovito je opisao Meloun poslije meča i dodao da je "ružna pobjeda bolja od lijepog poraza".

Spriječio je njegov tim kataklizmu na terenu i uspio da upiše pobjedu koja omogućava nastavak borbe za prvo mjesto na Zapadu. Od Jokića je u Denveru efikasniji bio samo Marej (37, 7as, 3sk), dok je kod gostiju Kejonte Džordž dao 29 poena.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC