• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković je dobio Oskara! Nagrađen za ulogu koju ga gledamo cijeli život!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sada i Novak može da se pohvali "Oskarom" u svojoj kolekciji trofeja i dostignuća.

 Novak Djokovic dobio Oskara Izvor: X/ATP Tour/Screenshot

Cijeli svijet priča o Oskarima, dominaciji Openhajmera i raznim mukama sa haljinama, odelima i nedostatkom istih, a Oskara je dobio i Novak Đoković! I to ni manje ni više nego za ulogu Novaka Đokovića! O čemu se radi? 

ATP je nedavno snimio seriju jako zanimljivih promotivnih spotova u kojima je predstavljeno kako tenis uopšte nije sport već rijaliti šou i gluma i da profesionalni glumci zapravo tumače likove. Novak Đoković je u tom paralelnom svijetu zapravo glumac Ben Kričli i sada je dobio Oskara za najbolju ispričanu priču! 

"Konačno, poslije toliko godina u ulozi Novaka Đokovića! Hvala svima, nevjerovatno putovanje prethodnih 20 godina u ulozi Novaka Đokovića. Nekad je bio zabavan, nekad dosadan, ali to je dio posla. Morate to da prihvatite. Želio bih da se zahvalim mom prijatelju Frejzeru Meknajtu. Nije počelo kako bi valjalo, osvajanjem Australijan opena, ali je bilo zabavno prilikom cijepanja majice u toaletu u Melburnu. To je bio jedan od najsmešnijih poteza mog lika. Hvala puno mojim producentima i režiserima. Vratiću se uskoro“, rekao je Novak.

Zapravo su navijači glasali na društvenim mrežama i dodijelili su mu ovu nagradu, tako da je zapravo dobio pehar jako sličan Oskaru, a vidjeli smo da je i sjajno odglumio radost dobijanja pehara, pa bi se vjerovatno snašao i ispred filmske kamere. A nakon Oskara i glume sada je red i za tenis, pošto će u noći između ponedjeljka i utorka igrati meč drugog kola Indijan Velsa sa Italijanom Lukom Nardijem. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC