• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdan Bogdanović srušio najbolji tim NBA lige!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović bio jedan od junaka pobjede nad Bostonom.

 bogdan bogdanovic pobijedio boston u nba Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Samo dvije utakmice odigrane su u NBA ligi tokom noći između četvrtka i petka, a za obje se može reći da su bile derbi u Istočnoj konferenciji. Nas daleko više zanima okršaj Atlante i Bostona, na kojem je kapiten srpske reprezentacije Bogdan Bogdanović sipao poene u koš najboljeg tima u ligi ove sezone!

Košarkaš Atlanta Hoksa završio je meč sa 24 postignuta poena, sedam skokova i pet asistencija, a na ovom meču bio je drugi najbolji pojedinac svog tima. Najvažniji potez na meču Bogdan Bogdanović izveo je na oko pola minuta do kraja meča, kada je pogodio trojku koja je njegovo timu donijela izjednačenje (112:112), a kasnije i odlazak u produžetak. U pobjedničkom timu nedodirljiv je bio Dežonte Marej koji je meč završio sa čak 44 postignuta poena, dok se u ekipi Bostona istakao Džejson Tejtum sa 31 poenom.

Baš se za Mareja crtao posljednji napad Atlante na ovom meču! Ostavljen je daleko od koša da igra jedan na jedan, saigrači su maksimalno raširili teren, a on uspio da nadribla i sa mjesta odakle se šutiraju slobodna bacanja pogodi za pobjedu svog tima. Bio je to čak 44. šut koji je Dežonte uzeo tokom utakmice, ali mu vjerovatno niko neće zamjeriti jer je donio pobjedu!

Za ekipu Atlante ovo je bila izuzetno važna pobjeda, pošto sada imaju skor 34-39 i ozbiljno prijete devetoplasiranom Čikagu koji ima jednu pobjedu više. Tim Bogdana Bogdanovića sigurno će igrati u plej-inu, odnosno doigravanju za dva mjesta koje je na programu između ligaškog dijela i klasičnog plej-ofa na kakav smo navikli u NBA.

Sa druge strane, ekipa Bostona je tim sa najboljim skorom u čitavoj ligi. Seltiksi su već obezbijedili prvo mjesto na Istoku, pošto su sa učinkom 57-16 nedodirljivi najbližim rivalima na devet utakmica do kraja ligaškog dijela sezone. Pogledajte najbolje detalje meča:

Pobeda Bogdanovićevog tima.
Izvor: Youtube/Free Dawkins

Rezultati NBA mečeva u noći između četvrtka i petka:

  • Atlanta - Boston 123:122
  • Nju Orleans - Milvoki 107:100



Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:17
Bogdan Bogdanović izlazak
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC