• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dubai neće igrati ABA ligu! Dragan Bokan: To je dezinformacija

Autor Mladen Šolak

Čelnik KK Budućnost izričito protiv prijema

 Predsjednik KK Budućnost tvrdi da Dubai neće igrati ABA ligu Izvor: ATA Images/MN Press

Predsjednik KK Budućnost Dragan Bokan ponovio je jasan stav kluba da KK Dubai neće igrati u ABA ligi sljedeće sezone. Podgoričani su uz KK Partizan bili protiv načina na koji je Dubai primljen u ligu i čelnik kluba tvrdi da taj proces nije izveden. Takođe, rekao je da nijedna odluka prethodne sednice skupštine ABA lige nije pravosnažna.

"Nema baraža, nema ulaska Dubaija i nema proširenja lige. Zašto? Ne može se donijeti odluka većinom, nego jednoglasno. Samo jednoglasna odluka svih klubova može da širi ligu, mijenja propozicije takmičenja i mora da dođe u situaciju da se prvo završi vlasnička struktura, pa da idemo na te teme. Tu nije bilo volje, pa nismo htjeli da gubimo vrijeme za nešto što ne može po društvenom ugovoru da bude zakonito", rekao je Bokan za Radio-televiziju Crne Gore.

"Dakle, dezinformacija je. Ko vam je god rekao da je doneta odluka o ulasku Dubaija, sa pravne strane vam kažem da to nije istina. Dubai ne može da uđe drugačije nego jednoglasno. Po društvenom ugovoru jasno piše da ABA liga može da pozove bilo koji klub mimo regiona jedino jednoglasnom odlukom. Pročitajte ugovor, imate direktora lige, neka vam odgovori na to pitanje", dodao je Bokan.

Košarkaški klub Dubai je projekat iza kojeg stoji rođeni brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković - direktor košarkaškog kluba.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC