• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najluđi koš u evropskoj košarci: Slovenac ležao na parketu i pogodio u posljednjoj sekundi! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Slovenački košarkaš iz ležećeg položaja pogodio koš Fenerbahčea.

 Žiga Samar dao koš ležeći na zemlji Izvor: Twitter/skweektv/printscreen

Košarkaši Fenerbahčea ubjedljivo su savladali Albu u 32. kolu Evrolige, na meču koji je nevjerovatnom partijom obeležio Najdžel Hejs-Dejvis. Postigao je 50 poena, postavio rekord Evrolige i sasvim zasluženo bio najbolji igrač u tek odigranoj rundi, ali... Slovenački košarkaš Žiga Samar pokušao je da mu ukrade bar trenutak slave jer je izveo najbolji potez na meču.

Nakon što je izgubio dribling i zakomplikovao sebi situaciju u protivničkom reketu, Samar je morao da se baci na parket i pokuša da povrati posjed. Vrijeme za napad je već isticalo, nije bilo prostora za asistenciju, pa je Slovenac odlučio da šutira sa zemlje - i pogodio je! Iako je ovo bio jedan od najtežih šuteva u čitavoj sezoni Evrolige, lopta je skakutala po obruču i zatim upala u koš. Pogledajte kako je to izgledalo:

Situacija o kojoj se priča u evropskoj košarci dogodila se u samom finišu treće četvrtine, dok se igrao posljednji minut tog perioda meča. Poenima Žige Samara Alba je smanjila zaostatak na "samo" 29 poena, ali je već bilo jasno da su momci iz Berlina izgubili meč protiv velikana turske košarke. Na kraju je bilo ubjedljivih 103:68!

Alba je i ove sezone bila jedan od najslabijih timova Evrolige, a pogled na tabelu govori nam da će ligaški dio takmičenja završiti na posljednjoj poziciji. Dva kola prije kraja sezone tim iz Berlina ima dvije pobjede manje od Asvela, odnosno tek pet trijumfa iz 32 odigrana kola. Katastrofalan učinak za njemački tim...



Standings provided by Sofascore

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC