• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crnogorski košarkaš psovao i prijetio ekipi Zlatibora: Trener ga prijavio poslije meča!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Zlatibora Strajin Nedović prijavio crnogorskog košarkaša zbog nedoličnog ponašanja.

 skandal u aba 2 ligi Izvor: MN PRESS

Počeo je plej-of ABA 2 lige, a već na samom početku imamo jedan od najvećih skandala u istoriji regionalne košarke - barem od kako se igra u ovakvom formatu. Ekipa Podgorice savladala je na svom terenu Zlatibor (113:89) i ima ogromnu prednost pred revanš u Srbiji, ali je taj susret obilježio i veliki incident o kojem se priča u košarkaškim krugovima.

Tokom treće četvrtine meča u glavnom gradu Crne Gore veliku borbu u jednom duelu vodili su bek domaćeg tima Milutin Đukanović i Jan Rebec, košarkaš Zlatibora. Sudije su odlučile da igrač Podgorice bude kažnjen nesportskim faulom, dok je košarkaš srpskog tima dobio tehničku grešku zbog sukoba koji je nastao. I nije se tu završilo, pošto je trener Zlatiboraca Strajin Nedović prijavio delegatu Milutina Đukanovića zbog nedoličnog ponašanja!

"Sjajna igra jedne mlade ekipe pada u drugi plan zahvaljujući igraču Podgorice Milutinu Đukanoviću, koji je s namjerom u toku meča želio da povrijedi našeg igrača, koji je već imao povredu te ruke", rekao je Nedović nakon meča za sajt Druge ABA lige i dodao: "Nakon utakmice prijetio je i psovao cijelu našu ekipu u hodniku, što je bruka i sramota, tako da tražim od ABA lige da reaguje, što sam naveo i u prijavi kod delegata."

Zlatibor i Podgorica treba da odigraju još jedan meč u plej-ofu ABA 2 lige, ovog puta na Zlatiboru. Podgoričani će u Čajetinu nositi ogroman kapital, ali Strajin Nedović smatra da njegov tim može da nadoknadi razliku. "U utakmicu smo ušli dekoncentrisano, ali i pored 24 razlike nije ništa gotovo, jer će Podgorica doći na Zlatibor, gde ćemo pokušati da stignemo zaostatak. Ništa nije nemoguće i nećemo se predati", istakao je trener srpskog tima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC