• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bobana Marjanovića nadskočio košarkaš, koji je niži za 41 centimetar! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pogledajte nevjerovatnu situaciju na meču Hjustona i L.A. Klipersa.

 boban marjanovic izgubio u podbacivanju sa nizim igracem Izvor: YouTube/Adriel Highlights/Screenshot

Srpski košarkaš Boban Marjanović (36) zabilježio je prethodne noći 13 poena i osam skokova u pobjedi svog Hjustona nad L.A. Klipersima (116:105), međutim zbog drugih razloga je bio u centru pažnje američkih medija. Bobi je "poklonio" besplatnu piletinu navijačima na tribinama tako što je namjerno promašio slobodna bacanja, dok je istovremeno izmamio smijeh svih navijača na tribinama i u sudijskom podbacivanju za loptu.

Marjanović je izgubio u podbacivanju na loptu iako je najviši košarkaš u NBA ligi sa 224 centimetra, a da stvar bude još luđa - njega je nadskočio Ksavijer Mun iz L.A. Klipersa, inače visok tek 183 centimetra. Dakle ni 40+ centimetara manjka u odnosu na Bobija nisu spriječili američkog beka da osvoji loptu!

Boban Marjanović
Izvor: YouTube/Adriel Highlights

Naravno, ne mora visina da bude presudna u skakanju za loptu, dovoljan je bolji tajming i eksplozivnost, što je nedostajalo Bobiju u ovoj situaciji kada se možda i previše opustio jer je vidio da kraj njega stoji daleko niži igrač. Potez "omalenog" Muna sve je zaprepastio, pa su tako svi na klupi Klipersa počeli da se hvataju za glavu. Iako su u tom trenutku Klipersi prišli na pet poena zaostatka, na kraju ipak nisu imali dovoljno snage da dođu do pobjede.

Boban Marjanović ove sezone prosječno bilježi 2,5 poena i 1,8 skokova u dresu Hjustona. Prethodno je igrao za Dalas, Filadelfiju, L.A. Kliperse, Detroit i San Antonio. Ostaje da se vidi da li će mu Hjuston produžiti ugovor ili mu je prethodna utakmica bila i posljednja u NBA ligi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC