• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba iz SAD, Pešić dobija ogromno pojačanje na Olimpijskim igrama: Vasa izašao pred medije i sve otkrio!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Vasilije Micić će igrati za Srbiju na Olimpijskim igrama!

 Vasilije Micić će igrati za Srbiju na Olimpijskim igrama Izvor: Printscreen/YouTube/Basketman

Vasilije Micić će igrati na Olimpijskim igrama u Parizu! On je na završnoj konferenciji za medije povodom kraja sezone u Šarlot Hornetsima otkrio američkim medijima da planira da nastupi u Lilu na turniru na kome će se Srbija naći u grupi sa Sjedinjenim Američkim Državama. 

Pošto je zbog priprema za odlazak u NBA ligu propustio Svjetsko prvenstvo u Manili na kome su "orlovi" završili kao drugoplasirani i vratili se kući sa srebrom oko vrata, sada je spreman za povratak u nacionalni tim. 

"Naravno bio bih srećniji da igramo u plej-ofu, to hoćemo svi, ali sada je sezona gotova i zaista želim da se posvetim i analiziram šta je neophodno da se poboljša za narednu sezonu. Dolaze Olimpijske igre krajem jula i u avgusta, tako da ću imati malo vremena i da se takmičim, da ne ispadnem iz takmičarske forme. Ali prije i poslije toga ću raditi na mnogo toga", rekao je Micić. 

"Osjećam se kao da su bile dvije drugačije sezone u jednoj. Bilo je jako kratko, ali je bilo dinamično i uzbudljivo - 82 meča u recimo šest mjeseci, to je bilo novo iskustvo za mene. Oba tima su mi pomogla da skupim iskustvo kao nešto stariji ruki. Da shvatim šta je NBA, šta su stvari na kojima moram da radim. Šansa u Šarlotu mi je pomogla da shvatim kako stoje stvari na terenu i kako treba da igram. To je za mene najvažniji dio, da shvatim gdje je moj igrački nivo. Za ova dva mjeseca sam naučio mnogo i pokušao sam da budem najbolja verzija sebe. Uopšteno bih rekao da je bila korisna sezona za mene."

Naglasio je da će sada imati dovoljno vremena da se odmori. da radi na individualnim stvarima, ali i da se spremi za Olimpijske igre i nove nastupe za nacionalni tim.

"Dužina sezone je drugačija, prošle sezone sam bio gotov sredinom juna, a uglavnom sam igrao i za reprezentaciju što mi nije dalo vremena da radim na individualnim stvarima. To je najveća razlika između Evrope i Amerike, to dodatno vrijeme leti u kome možete da se poboljšate", završio je iskusni plejmejker reprezentacije Srbije.

(MONDO, N. L.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC