• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kraj sezone za Bogdana Bogdanovića!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kobi Vajt je vodio Čikago Bulse do pobjede nad Atlantom i Bogdanom Bogdanovićem u plej-inu.

 bogdan bogdanovic zavrsio sezonu Izvor: Kevin C. Cox / Getty images / Profimedia

Gotovo je! Bogdan Bogdanović i njegova Atlanta su završili NBA sezonu pošto ih je u plej-inu savladao Čikago sa 131:116. Imao je odličan meč sa 21 poenom, 5 skokova i 4 asistencije kapiten reprezentacije Srbije, ali se protiv nevjerovatnog Kobija Vajta nije moglo. 

Bek Čikaga koji je jedan od najvećih kandidata da osvoji titulu igrača koji je najviše napredovao u ligi ove sezone je ubacio 42 poena uz 9 skokova i 6 asistencija i Hoksi mu nisu mogli ništa. Odličan je bio i Nikola Vučević sa dabl-dablom od 24 poena i 12 sokova, dok je Demar Derouzan dodao 22 poena, 9 skokova i 6 asistencija. 

Kod poraženih Dežonte Marej je ubacio 30 poena uz 7 skokova i 6 asistencija, Klint Kapela je imao dabl-dabl sa 22 poena i 17 skokova, a oporavljeni Tre Jang je uz 22 poena dodao 10 asistencija. Dok je Atlanta završila sezonu Čikago će sada ići u goste Majamiju koji je poražen u drugom meču plej-ina na Istoku. 

Sa sedme pozicije će u plejof Filadelfija koja je savladala Majami 105:104 u dramatičnom meču. Džoel Embid sa 25 poena i 15 skokova je svakako bio najbolji u svom timu, a Nikolas Batum je dodao 20 poena, Tajris Maksi 19. Sa druge strane Tajler Hiro je ubacio 25 poena i imao je 9 asistencija, dok je Džimi Batler dao 19 poena uz 5 asistencija i 4 skoka. Nikola Jović je na ovom meču dao 5 poena i imao 5 skokova. 

Filadelfija će kao sedmoplasirana igrati protiv Njujork Niksa u plejofu, dok će se za duel sa Bostonom boriti Čikago Bulsi i Majami Hit, oba tima sa problemima sa povredama. Čikago se brine zato što je Andre Dramond stao na nogu Aleksu Karusu koji je onda bio van igre cijelu četvrtu i skoro kompletnu treću četvrtinu. Majami je u još veći problemima jer se povrijedio Džimi Batler i moguće je da je povreda ozbiljnije prirode. 

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

00:17
Bogdan Bogdanović izlazak
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC