• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdan ostao bez NBA nagrade: Bio u samom vrhu, evo ko je uzeo trofej umjesto njega!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Sjajni centar Minesote Naz Rid je ipak završio ispred kapitena košarkaške reprezentacije Srbije.

 Bogdan Bogdanović nije šesti najbolji igrač NBA lige Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Ostao je Bogdan Bogdanović bez NBA nagrade! NBA liga je objavila da je sa 352 glasa centar Minesota Timbervulfsa Naz Rid najbolji šesti igrač lige. On je sa 352 glasa bio prvi ispred Malika Monka iz Sakramenta sa 342 glasa, dok je kapiten reprezentacije Srbije završio kao peti u glasanju. 

Naz Rid je ove sezone uspio da prosječno bilježi 13,5 poena, 5,2 skoka i 1,3 asistencije u 81 odigranoj utakmici. Na 67 utakmica je ulazio sa klupe, a mijenjao je Rudija Gobera i Karla Entonija Taunsa u petorci koja je uglavnom igrala sa dva "klasična" visoka igrača ove sezone. Na kraju su Timbervulvsi uspjeli da imaju 56 pobda i 26 poraza i sa treće pozicije su se sastali sa Finiksom u plejofu. Trenutno vode 2:0. Rid je postao treći nedraftovani igrač koji je uzeo ovu nagradu poslije Džona Starksa i Darela Armstronga.

Još ranije je nagradu za igrača koji je najviše napredovao dobio Tajris Maksi iz Filadelfije. On je prosječno postizao 25,9 poena, imao je 6,2 asistencija i 1 ukradenu loptu po meču i bio je prvi put Ol Star. Dobio je nagradu ispred Kobija Vajta iz Čikaga i Alperena Šenguna iz Hjustona. 

U četvrtak će se dodijeliti nagrada za "Klač igrača godine", tj. igrača koji je bio najbolji u ključnim momentima i tu su finalisti Stef Kari, Demar Derouzan i Šaj Gildžus-Aleksandaer. U nedjelju se dodjeljuje nagrada za najboljeg trenera godine gdje su u konačnom izboru Majk Dagno iz Oklahome, Kris Finč iz Minesote i Džamal Mosli iz Orlanda.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC