• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Htio da se tuče zbog Dončića, pa poručio Vestbruku: Tu sam da zaštitim Luku, po svaku cijenu! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Pi Džej Vašington je ozbiljno shvatio svoj posao u Dalasu.

 Pi Džej Vašington o Luki Dončiću tu sam da ga zaštitim Izvor: X/@barstoolsports/Printscreen

Dalas je dobio neočekivanog ljubimca navijača na meču sa Los Anđeles Klipersima. Pobijedili su Maveriksi 101:90 u trećem meču serije, a nakon što je Rasel Vestbruk napao Luku Dončića vidjeli smo kako Pi Džej Vašington ponosno izlazi sa terena nakon što je isključen. 

Krilni centar koji je poslije pet godina u Šarlotu tokom ove sezone stigao u Dalas odmah je uletio da zaštiti lidera svog tima i odgurnuo je Rasela Vestbruka. A onda je poslije meča pred novinarima objasnio zašto je napao nekadašnjeg MVP-a.

"Uvijek moram da zaštitim igrača sa brojem 77, po svaku cijenu", počeo je on, pa nastavio: "Mislim ovo je bio baš jak faul i onda ga je nakon toga gurnuo, tako da sam se ja našao tu i morao sam da se umiješam", rekao je Vašington. Pogledajte kako se umiješao: 

Vestbruk je meč završio sa jednim poenom, šutirao je 0/7 za 19 minuta , a posle meča trener Klipersa Tajron Lu je istakao da njegovi igrači moraju da budu mnogo smireniji. Rasel Vestbruk nije htio da priča sa medijima i samo je izletio iz hale. "Morate da budete smireni. Bude tijesno u plej-ofu gdje svi žele da igraju dobro, ali morate da budete smireni kako god da sudije sude. Tako da u tome moramo da budemo bolji", rekao je Lu.

Pi Džej Vašington je završio meč sa 10 poena, 5 skokova i 3 ukradene lopte, ali je takođe izbačen sa meča. Prvo se sukobio sa Terensom Manom na 10 minuta do kraja meča, a onda je poslije sukoba sa Vestbrukom isključen.

"Man je bio ljut jer sam gledao u njihovu klupu, pa sam riješio da to uradim opet. Samo sam htio da postavim ton meča", rekao je Vašington koga je pohvalio i Luka Dončić poslije meča. 

"Nevjerovatno. Stvari koje on radi su sjajne, on je timski igrač. Pomaže nam svima. Jako sam srećan što smo uspjeli da ga dovedemo u naš tim. Na grubosti sam navikao, pokušavam da budem smiren dok igram košarku", rekao je on poslije meča. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC