• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miško Ražnatović o povredi kapitena Mege Uroša Plavšića: Nije istina da je fingirano zbog Zvezde!

Autor Milutin Vujičić

Miško Ražnatović potvrdio kakvog stepena je povreda Uroša Plavšića zbog koje ne igra protiv Zvezde.

 misko raznatovic neistine o povredi urosi plavsica pred zvezdu Izvor: MN Press/Arena Sport/screenshot

Kapiten Mege i njen najbolji košarkaš ove sezone Uroš Plavšić doživio je tešku povredu u pobjedi nad Cedevitom Olimpijom u četvrtfinalu ABA lige i zbog toga će možda propustiti čitavu polufinalnu seriju protiv Crvene zvezde. Miško Ražnatović je gostujući u emisiji "U obruču" na TV Arena Sport otkrio da Plavšić ima četiri preloma kostiju oko oka i da zato nije dobio dozvolu da igra, demantujući tom prilikom glasine sa društvenih mreža.

Zbog toga što se Crvena zvezda interesuje za Plavšića, čak se govorilo i da je transfer već dogovoren, pojavila se informacija da baš zbog toga neće igrati u seriji sa "budućim klubom". Prema riječima Ražnatovića, ove riječi stigle su i do Plavšića kome je to čak teže palo od povrede.

"Prvu utakmicu sigurno neće igrati, ima četiri mala preloma oko oka. Bio je to nenamjeran udarac laktom Alena Omića, a od tada  Uroš nije potrčao i ne smije da igra. Da li će moći drugu utakmicu sa maskom, ostaje da se vidi. Njemu ne mogu ni da uzmu mjere za masku zbog otoka. Njemu je teže od te povrede teže što čita po mrežama gdje su desetine komentara da ta povreda ne postoji, da se fingira, zato što Mega treba da igra sa Zvezdom, a Zvezda je zainteresovana za njega", kazao je Ražnatović koji je potom zastao i naglasio da i njemu smetaju takve spekulacije bez osnova: "To je tragedija društvenih mreža i današnje situacije. Sigurno neće igrati prvi meč".

Podsjetimo, Crvena zvezda se "seli" u halu "Aleksandar Nikolić" za seriju sa Megom, a prvi meč je na programu 3. maja od 19 časova. Plavšić (25) ove sezone prosječno bilježi 15,4 poena i 7,7 skokova po meču.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC