• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Rat" u Pioniru, stigao i Željko Obradović: Utakmica visokog rizika, evo gdje je sjeo grčki gazda

U Beogradu se igra potencijalno odlučujući meč najburnije serije evroligaškog plej-ofa.

 Počeo meč Makabija i Panatinakosa stigao i Obradović Izvor: MN PRESS

U hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu igra se najiščekivaniji meč u Evropi, Makabi - Panatinaikos, a u hali je i Željko Obradović. Najtrofejniji evropski trener stigao je u "Pionir" i zauzeo mjesto u parteru, odakle će izbliza pratiti Atinjane kojima je kao trener donio čak pet titula Evrolige.

Nedaleko od njega, u "plavoj loži" je i temperamentni i kontroverzni gazda Panatinaikosa Dimitris Janakopulos, čiji je otac Pavlos Janakopulos sa bratom Tananasisom napravio najveći evropski košarkaški klub. Naravno, na čelu sportskog dijela tog projekta bio je upravo "Žoc" Obradović od 1999. do 2012. godine.

Zato nije iznenađenje da i više od decenije nakon odlaska iz Atine Obradović ima posebnu emociju protiv kluba sa kojim je ostvario najviše uspjeha. Na dan večerašnjeg meča, on je u hotelu u Beogradu posjetio Atinjane i proveo vrijeme u srdačnom razgovoru sa predstavnicima kluba. Među igračima Panatinaikosa je i važan "šraf" Obradovićevog šampionskog Fenerbahčea, sjajni Kostas Slukas. On i saigrači ovog četvrtka će imati pred sobom imperativ pobjede, jer Makabi vodi 2:1 u seriji i u beogradskom hramu košarke imaće "meč loptu" za plasman na Fajnal-for.

Ovu seriju obilježila je velika tenzija i na terenu i van njega, a Janakopulos je na utakmicama u Atini podizao majicu, pušio, u Beogradu je mahao novčanicama da bi provocirao sudije, citirao Vladimira Putina dok je prozivao Evroligu... Pred nekoliko hiljada navijača Makabija, on je ovog puta daleko od terena. Pogledajte fotografije iz "Pionira":

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC