• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Huligani upali na evroligaški meč, Šarunas pobjesnio! Čestitao Obradoviću, pa poručio klubu: Ne tražite izgovore!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Šarunas Jasikevičijus je bio veoma ljut kako zbog igre svog tima, tako i zbog dešavanja na parketu kada su navijači upali na teren.

 Šarunas Jasikevičijus osudio napad huligana Izvor: Twitter/ZakkasGeorge/Screenshot

Plej-of Evrolige ove sezone protiče uz mnogo skandala i problema, a posljednji incident desio se poslije meča Fenerbahčea i Monaka u Istanbulu, Ekipa Saše Obradovića je u dramatičnom meču pobijedila 65:62 i izborila peti meč u kneževini, a navijači turskog kluba su poslije meča napali igrače rivala! 

Dio krivice je na svoje igrače prebacio i Saša Obradović i rekao je da je trebalo da odmah odu u svlačionicu, a sada se oglasio i Šarunas Jasikevičijus koji je naglasio da želi da se izvini zbog događaja na parketu. 

"Prvo želim da čestitam Monaku. Takođe želim da se izvinim zbog događaja koji su se desili poslije završetka meča jer to definitivno nije naša slika i to nije prihvatljivo. Ne bi trebalo da stvaramo takvu kulturu tako što ćemo tražiti izgovore. Moramo da pogledamo naše greške i da preuzmemo odgovornost", rekao je Jasikevičijus poslije utakmice na konferenciji za medije.

Pogledajte kako je izgledao napad na košarkaše Monaka na parketu:

Što se tiče samog meča Jasikevičijus je istakao da je ovo bio jedan od najgorih mečeva Fenerbahčea otkako je on preuzeo tim u toku sezone. Ipak, sada se ekipa i stručni štab okreću petom meču.

"Nismo igrali kao tim i naravno da nam je Monako napravio probleme. Nismo na pravim način koristili loptu, nismo bili dobri u napadu, naši plejmejkeri nisu kreirali neophodne akcije, ovo je bila jedna od naših najgorih utakmica. Sa svjetlije strane rekao sam igračima da smo izgubili pred našim navijačima, ali bar imamo šansu u petom meču. Borili smo se od prve utakmice, igrali smo jako dobro i igrali smo bez najvažnijih igraća. Veoma je bitno što smo izborili peti meč", završio je Jasikevičijus. 

(MONDO, N. L.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC