• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novo saopštenje Budućnosti o ABA ligi! Podgoričani se opet oglasili: Upozoravali smo, obistinilo se!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Poslije poraza od Partizana, Budućnost iz Podgorice se drugi put oglašava.

 kk buducnost saopstenje o aba ligi Izvor: MN PRESS

Ne smiruju se strasti u regionalnoj košarci i ABA ligi - nakon što je Partizan u majstorici polufinala savladao Budućnost iz Podgorice, crnogorski tim se oglasio saopštenjem. Činilo se da je ta tema zatvorena i da će pažnja biti usmjerena na finalnu seriju za koju je Crvena zvezda izabrala svoj domaći teren, ali... Iz Podgorice stiže novo saopštenje, namijenjeno svim klubovima koji su vlasnici ABA lige.

Podgoričani apeluju na ostale članove Skupštine, odnosno "KK Cibona, KK Crvena zvezda, KK Igokea, KK Krka, KK Mega, KK Partizan, KK Zadar, KK Cedevita Olimpija, KK Mornar Bar, KK FMP i KK SC Derbi" da riješe probleme jer regionalna liga doživljava najteže trenutke. Saopštenje Budućnosti prenosimo u cjelosti.

"Poštovani članovi Skupštine, nažalost, obistinilo se ono na šta već dugo Košarkaški klub 'Budućnost VOLI' upozorava. Ko će biti pobjednik u važnim utakmicama ABA lige više ne odlučuju igrači i njihov kvalitet i igra, nego drugi koji bi, prije svega, trebali da budu u funkciji kvaliteta košarke i regularnosti lige. Takvim ponašanjem ABA liga, čini nam se, doživljava najteže trenutke. Sigurni smo da većina od 12 klubova koji su vlasnici ABA Lige i ostali koji igraju ovu ligu imaju interes da liga bude regularna i da za njeno osvajanje i pozicije na tabeli treba da budu mjerodavni i odlučujući klubovi, a ne ostali učesnici, sudijska organizacija, sudije... Nastalu tešku situaciju, koja u potpunosti obesmišljava dalje postojanje ABA lige, moraju rješavati sami klubovi, jer je jasno da probleme ne mogu riješiti i popraviti oni koji su prouzrokovali ovako tešku situaciju", navodi se u saopštenju podgoričkog tima koje je potpisao direktor Slavko Radulović.

Podsjećamo, Budućnost iz Podgorice je u ligaškom dijelu takmičenja završila na trećoj poziciji, dok je u doigravanju zaustavljena od strane Partizana u Beogradskoj areni. Crvena zvezda je ranije pobjedom nad Megom obezbijedila finale, pa ćemo i ove sezone - treću godinu uzastopno - gledati derbi u borbi za trofej!

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:16
Željko Obradović peva sa navijačima Partizana u Nemačkoj
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC