• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teodosiću dali mikrofon, zapjevao i napravio haos! Dva kluba se oglasila zbog njegove pjesme na Zvezdinom slavlju

Najbolji košarkaš Crvene zvezde burno slavio svoj prvi šampionski trofej sa Crvenom zvezdom

 Teodosić zapjevao na proslavi titule Izvor: Instagram/olympiacosbc

Košarkaši Crvene zvezde proslavili su pobjedu protiv Partizana u finalnoj seriji ABA lige (3-0) u jednom restoranu u Beogradu. Košarkaši Janisa Sferopulosa slavili su u društvu članova kluba, rukovodstva, prijatelja, kao i poznatih košarkaša. Na slavlju Crvene zvezde bio je Nikola Jović, reprezentativac Srbije iz Majamija, čiji je otac u rukovodstvu kluba, a prisutan je bio i Vasilije Micić, nekadašnji plejmejker crveno-bijelih koji sada igra za Šarlot Hornetse.

Na jednom video-snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama, vidi se kako je Micić sjedio kraj Nikole Topića, najvećeg Zvezdinog talenta, dok je pjevao navijačku pjesmu koju pjevaju i navijači Crvene zvezde i Olimpijakosa.

Istovremeno, tu pjesmu pjevao je i Miloš Teodosić, lider Zvezde i bivši košarkaš Olimpijakosa, a taj video-snimak oduševio je sve u Pireju, pa je tamošnji velikan objavio snimak slavlja na svom Instagram nalogu. "Čestitamo braćo!", pisalo je u objavi Olimpijakosa, na koju je Zvezda odgovorila porukom zahvalnosti.

Miloš Teodosić prešao je u Crvenu zvezdu prošlog ljeta i ostvario dečački san, koji je ukrasio trijumfom u ABA ligi, nakon što je zimus osvojio i Kup Koraća. Nema dileme, on će biti tu i kada Crvena zvezda bude pravila tim za sljedeću sezonu, 2024/25, da i u u njemu preuzme ulogu organizatora i nosioca sastava sa Malog Kalemegdana. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC